Mergi la conţinut
green.kecske

Cursuri Gratuite De Îndemânare, La Severin

Recommended Posts

Spectacol pe două roţi în ultima zi din luna Martie în Severin. Zeci de tineri pasionaţi de motociclism au venit să reînvețe mersul pe două roţi, după un sezon în care motoarele au stat la iernat. Organizatorii au oferit cursuri gratuite de îndemânare, spre deliciul spectatorilor.

 

post-41220-0-94092300-1396733649_thumb.j

 

Mădălin Cotoi este unul dintre participanţii la eveniment, acesta fiind pasionat de mic de motociclism, dar a ajuns să lucreze în mediul juridic. Şi-a împlinit visul abia anul trecut, când şi-a cumpărat la mâna a doua un motor cu 3.000 de euro. Acum îşi testează abilităţile sub privirile agere ale profesioniștilor. "Nu am apucat să exersez decât în şcoala de şoferi şi după aceea, treptat, treptat, uşor, pe străzi mai puţin circulate, am exersat conducerea unei motociclete", a spus tânărul.

 

Ca el au venit zeci de pasionaţi la curs pentru a încinge asfaltul. Ştiu că înainte de toate, atenția şi experiența îşi spun cuvântul când eşti pe motor. Clubul Moto Sapiens din Drobeta Turnu Severin a organizat toată acțiunea. S-au exersat frânări şi curse printre obstacole, pentru a mânui motorul ca la carte. Totodată, organizatorii au atras atenția şi asupra circulaţiei în siguranţă a împătimiţilor de adrenalină.

 

"În primul rând să poarte echipamentul, e regula de bază a motociclismului, după care să ştie să frâneze corect, să abordeze un viraj corect, atunci se întâmplă cele mai multe evenimente neplăcute, şi să aibă control asupra motocicletei sale", a spus Licinius Cioranu, președinte club moto.

 

Spectatorii au fost încântaţi să privească lecția practică. Peste 50 de motocicliști au luat parte la lecția practică de îndemânare organizată la Severin.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×