cbr-ica 0 Adaugat pe 30 Mai, 2004 Daca tot nu e un topic aici, de ce nu va prezentati. Si o poza ar fi binevenita. Cu sau fara motocicleta. Cu sau fara haine R. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 1 Iunie, 2004 buna, as vrea sa te cunosc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
maR1 0 Adaugat pe 9 Iunie, 2004 buna, as vrea sa te cunosc eu nu...JET... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Makalu 15 Adaugat pe 9 Iunie, 2004 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 9 Iunie, 2004 8====> for u maka un buchet de flori Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
maR1 0 Adaugat pe 11 Iunie, 2004 8====> for u maka un buchet de flori Maka...fugi ca asta are vaselina la el tot timpul....pe lant.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Makalu 15 Adaugat pe 12 Iunie, 2004 Am fost la doctor si nu am tenie Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Makalu 15 Adaugat pe 12 Iunie, 2004 Doar pe lant????!!!!!! macar e de calitate??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
maR1 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2004 Doar pe lant????!!!!!! macar e de calitate??? cine..?...lantul,vaselina sau soferul..? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sabbyke 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2004 buna, as vrea sa te cunosc sa mor daca nu am fost convins ca esti barbat da se mai insala omu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
maR1 0 Adaugat pe 24 Iunie, 2004 sa mor daca nu am fost convins ca esti barbat da se mai insala omu da de unde...baga frate ca e beton gagica.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sabbyke 0 Adaugat pe 29 Iunie, 2004 da de unde...baga frate ca e beton gagica.. cred ca hermafrodit e termenul real e peste tot personaju' da acuma m-am prins si de ce Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NDR 0 Adaugat pe 21 Iulie, 2004 V-ati luat cu una cu alta si cred ca ati speriat fetele. ...sau nu mai e nici una pe Pro-Bike ?! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
qpa 0 Adaugat pe 22 Iulie, 2004 Poate ca sunt un prea strict, dar m-am saturat deja ca oriunde pe internet daca apar si fete, deja va apucati de agatat. Toti looserii cu probleme care nu au alte sanse, incerca sa se dea mare pe chat sa pe forum, ca mai mult nu le ducse mintea. Bucurati-va ca avem printre noi, iubitori ai motoarelor dintre sexul frumos, si haideti sa le ajutam si sa le sustinem, nu sa ne aruncam pe ele. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Kali 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2004 gpa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Kali 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2004 Scuze ca postez din nou, dar am uitat sa zic ceva.... Pe aici miroase a publicitate.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
maR1 0 Adaugat pe 30 Iulie, 2004 Poate ca sunt un prea strict, dar m-am saturat deja ca oriunde pe internet daca apar si fete, deja va apucati de agatat. Toti looserii cu probleme care nu au alte sanse, incerca sa se dea mare pe chat sa pe forum, ca mai mult nu le ducse mintea. Bucurati-va ca avem printre noi, iubitori ai motoarelor dintre sexul frumos, si haideti sa le ajutam si sa le sustinem, nu sa ne aruncam pe ele. si de ce,ma rog,sa nu ne aruncam si pe ele..?...dupa ce le ajutam si le sustinem normal.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Svastik 0 Adaugat pe 11 August, 2004 Hey there! eu nu mi-s inca motoretista, dar sper ca intr-un an shi-un pic sa ma vad cu carnetul in buzunar [A1 doar], calare pe motor.. Mi-ar placea o Aprilia rs 125 sau o Honda CBR 125r.. dar acum depinde shi de bugetul care mi se va pune la dispozitzie.. Shtiu ca-s micutza.. dar am vazut ca nu-s caz singular pe forum [dpdv al varstei].. deocamdata, privesc shi invatz, da` promit ca atunci cand o sa fiu mare, o sa fiu la fel de buna ca voi Pana data viitoare.. asfalt uscat! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dami3n 1 Adaugat pe 15 August, 2004 (editat) Lângã cavoul rece Pe drumul vechi - o stradã pietruitã - Urcând spre cimitirul evreiesc, Mergeam încet, când, din cavoul rece, Am auzit scheletii cum vorbesc. Îsi povesteau dureri vechi, putrezite si descãrnate - acesta era chinul, iar din orbite goale si curate încet, încet le picura veninul.. http://www.svastik.home.ro/langacavoul.html Citat " Svastik " What the f.... , eu zic ca ti s-ar potrivi mai bine un V-max cu 2 coase montate pe lateral ,una pe fiecare parte . Editat 15 August, 2004 de dami3n Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Svastik 0 Adaugat pe 16 August, 2004 well, asta ar putea fi o idee Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mamaie 0 Adaugat pe 20 August, 2004 si eu incerc sa gasesc un motor care sa mi se asorteze visul meu e sa fac un custom si sa imi deschid un service moto...stiu ca e cam neobisnuit pt o fata, dar ma straduiesc. acu incep si scoala de soferi, si pun ceva bani la soseta pentru un nipru. si aia care au intentii de don-juani de mirc, ne vedem pe canalul pro-bike...sa va vad vrajeala in direct. i dare u! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
floricel 0 Adaugat pe 24 August, 2004 si eu incerc sa gasesc un motor care sa mi se asorteze visul meu e sa fac un custom si sa imi deschid un service moto...stiu ca e cam neobisnuit pt o fata, dar ma straduiesc. acu incep si scoala de soferi, si pun ceva bani la soseta pentru un nipru. si aia care au intentii de don-juani de mirc, ne vedem pe canalul pro-bike...sa va vad vrajeala in direct. i dare u! Bravo tzie. Nu-i rau sa visezi. Succes, dar cred ca ar trebui sa incepi cu ceva mai micut, vreun minsk-uletz, sau asha ceva. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dalina2004 0 Adaugat pe 26 August, 2004 Si eu vreau sa-i duc visul lui Alex mai departe...In 10 zile am examen!Ce parere ai???Dalina Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DEMOTO 0 Adaugat pe 30 August, 2004 bafta la examen....unde ai facut scoala? de unde esti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
salahhe 0 Adaugat pe 15 Septembrie, 2004 Neatza, sunt salahhe din Timisoara, acu fac scoala de soferi a si b ca nu stii cand ai nevoie, btw ... pentru ce mai dam examen la a ca n-are nici o legatura cu circulatul in afara cazului in care mi se pune pata sa fac opturi pe sosea... da asta e alta poveste. Am 24 de anisori si momentan circul cu bicicleta. Mor dupa pisici dar am reusit performanta sa ma mentin la una singura (nu de alta dar e teritoriala rau de tot). Pisicu meu e asta din poza, e mai prezentabila ca mine :). In curand am in intentie sa imi iau un motor ceva ... dar ofc ca nush ce si cum si ma mai gandesc .. si de unde ... etc etc. Sper sa va vad pe cateva la party de la TM. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri