Mergi la conţinut

Recommended Posts

Salutare, prieteni. Dupa indelungi eforturi legate de locatie, sponsori, reprezentante, trupe si o multime de alte aspect, suntem incantati sa va anuntam ca a doua editie a Motoraliului Anual National  M.A.N. Romania se va desfasura in perioada 20-22 iunie 2014, in Marginimea Sibiului, loc. Raul Sadului , Cabana Nora. http://cabananora.ro/.

 

 

 

Vineri, 20 iunie, se va da startul, din toate judetele tarii, catre Marginimea Sibiului , care va gazdui cea de a doua editie a M.A.N. Romania.  Va vom intampina cu bucurie, ca si anul trecut, iar la locatie ne vor fi alaturi:

1. BMW Motorrad Romania , cu urmatoarele motociclete la expunere si sesiuni de drive-test: -          R 1200GS

-          R 1200GSA

-          R 1200RT

-          R nineT

-          S 1000R

-          C 650GT

2.  ATVROM  Importator atv Linhai, Can-Am , Arctic Cat, Goes,Kawasaki, Yamaha , Suzuki motociclete Suzuki, Aprilia, Honda , Kawasaki, Yamaha

                                                Spyder Can-Am 

- expunere si sesiuni de drive-test:  

3. Ural Romania – prezentare si sesiuni de drive-test

4. Garaju’ lu’ Octav Bucuresti – custom bikes&home made parts

5. Anarchy Custom - custom bikes& home made parts

6. Metric Motion -  piese si echipamente moto

Heineken Romania -  multa bere CIUC    J

precum si alti parteneri ale caror reguli nu permit reclama.

 

Parteneri media: Motomagia, Rock FM, revista online Maximum Rock.

 

Buna dispozitie va fi asigurata de concerte de cea mai buna calitate, cu sonorizare de exceptie, sustinute de:

 

The Rock

The Masterpiece

Sukar Nation

Times of Need

Wild Angels  

 

Concursuri cu multe premii, tombola cu vouchere  de sute de euro, parada moto.

 

Taxa de intrare/participare eveniment este de 30 lei/persoana.

 

In cadrul locatiei dispunem de 140 de locuri de cazare, incepand cu 35 lei/zi/loc, iar in imprejurimi mai sunt disponibile inca aproximativ 150 de locuri de cazare, la preturi plecand tot de la 35 lei/pers/zi. Asta in imediata apropriere, daca este nevoie se pot suplimenta cazarile fara problema.

Camparea este gratuita in tabara, putem instala cateva sute de corturi linistit.  Avem toalete ecologice,  parcare si paza asigurata.

Vom posta in cel mai scurt timp si preturile la mancare/bautura, preturi ce va garantam ca vor fi accesibile tuturor! beer.gif

 

Atractii turistice:

- centrul  vechi Sibiu

-Cetatea Cisnadioara cca 24 km

- Cetatea Cisnadie

- Rasinari

- biserica “sfinții Arhangheli”, construitã din zid și situatã în cãtunul Beberani, a fost ridicatã în anul 1848;
-Cabana Prejba 1630 m cca 10 km

- Muzeul Tehnicii Populare - la 6 km spre Sibiu se afla cel mai mare muzeu in aer liber din Europa, intins pe 96 ha. In apropiere se afla Gradina Zoologica.

- Muzeul Brukental(1790) - Sibiu- Turnul sfatului, Podul minciunilor, muzee, Sibiul vechi, zidurile de aparare ale cetatii, cladiri istorice, galerii de arta, parcuri

- Statiunea Paltinis - situata la 20 km de Rasinari, este prima statiune montana din tara noastra, infiintata in anul 1894. Statiunea se aflta la cea mai mare altitudine din tara - 1450.

- Ocna Sibiului - la 17 km de Sibiu- vestita prin locurile sarate folosite in cura balneara.

•barajul de la Gâtu Berbecului, construit în defileul Vãii Sadului, tãiat în șisturi cristaline, la 1154 m altitudine, este primul baraj în arc de cerc construit în România;

 

•traseul Râu Sadului- Stâna Capra- Vf. Oncești- Pãltiniș

 •traseul Râu Sadului-gâtu Berbecului- Roozdești-pãltiniș (35km), drum forestier nemodernizat;
•traseul Râu Sadului- Vf. Bran- cabana Prejba •traseul Râu Sadului – colibele din Culmea Vârjoghii.

 

Pentru cazari telefon:

-  0746791989 – Gospodarul

-  0742166682 - CipriAT

email : motoraliulanualnational@yahoo.ro

 

 

Va asteptam in numar cat mai mare, asta este cea mai buna rasplata pentru noi si credeti-ne ca au fost multe ore de munca pentru a va asigura tuturor un eveniment de calitate! Hai cu M.A.N.-ul  beer.gif

 

post-42619-0-67501200-1397726590_thumb.j

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Uite, n-as vrea sa fie cu suparare si desigur ca respect efortul de organizare, n-as vrea sa luati opinia mea ca a unui "Gica Contra", insa imi pare ca Motoraliul Anual National se indeparteaza din ce in ce de ideea sa initiala si devine doar o alta intalnire moto. Iata de ce cred asta:

1 - a fost parasita perioada 5-7 iulie, despre care se vorbea sa ramana ca data fixa si astfel sa devina o traditie.

a doua editie a Motoraliului Anual National M.A.N. Romania se va desfasura in perioada 20-22 iunie


2 - anume de unde? si anul trecut aspectul acesta a ramas in coada de peste. in plus, vineri e o zi nepotrivita - pentru majoritatea celor care au job sau familie. de ce nu sambata?

Vineri, 20 iunie, se va da startul, din toate judetele tarii


3 - este super ca la aceasta intalnire sunt o multime de sponsori si parteneri ai evenimentului. totusi, nu vad nimic inchegat legat de ideea initiala a motoraliului.
 

pare mai curand un soi de iarmaroc :

Concursuri cu multe premii, tombola cu vouchere de sute de euro


in plus, este cu totul bizara expresia "parteneri ale caror reguli nu permit reclama" - cine oare sa fie partenerii acestia, atat de secretosi? serviciile secrete? masoneria? khmerii rosii? :laugh:

ne vor fi alaturi (...) precum si alti parteneri ale caror reguli nu permit reclama.


4 - sunt de parere ca un asemenea eveniment, ce isi propune sa adune toti motociclistii romani, nu trebuie sa aiba o taxa de intrare. sau sa aiba una foarte mica, 10 lei de pilda. stiu ca toate costa, dar pentru ce sunt atunci sponsorii?

 

Taxa de intrare/participare eveniment este de 30 lei/persoana.

 

 

...

 

credeti-ne ca au fost multe ore de munca pentru a va asigura tuturor un eveniment de calitate!

 

Nu ma indoiesc nici o secunda de asta, ca organizarea costa timp si bani. Nu ma indoiesc nici ca v-ati straduit ca evenimentul sa fie de buna calitate. Poate, in sensul calitatii, n-ar fi fost rea o dezbatere publica, care insa nu a avut loc.  Nadajduiesc ca va iesi o intalnire moto frumoasa, cu nimic mai prejos de suratele ei  - celelalte evenimente de acest gen, de care MAN-ul observ ca nu difera cu nimic - dar asta nu e neaaparat rau. Doar ca, asa cum ati prezentat evenimentul, este numai o alta intalnire moto. Organizata intr-un scop vadit comercial - ceea ce nu este neaaparat rau, repet... Doar ca ar trebui, in acest caz, sa fie asumat ca atare.

 

Bafta cu intrunirea. Asfalt uscat!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Multumim pt observatiile pertinente, carora le vom raspunde punctual:

1. data de 5-7 iulie nu am putut-o pastra datorita faptului ca nici una din locatiile pe care le-am avut in vedere nu avea primul weekend din iulie liber.

2. Ca si anul trecut ,cand au fost bikeri care s-au strans de vineri si au plecat catre M.A.N., au fost care s-au organizat si plecat sambata, fiecare cum i-a permis timpul liber, anul acesta lucrurile vor sta la fel.  Nu a fost si  nu este o obligativitate plecarea vineri la ora 10.00 am.

3. incercam sa facem evenimentul cat mai atractiv, pentru participanti. Tu ii zici iarmaroc. Iti respectam opinia.

La iarmarocul nostru anul trecut premiul I la tombola a fost un voucher de 300 de euro. Suna bine pt un bilet de 30 de lei, nu? Premiile la concursuri au fost destule si ca numar, si ca valoare individuala, oamenii s-au bucurat de ele.

Si intr-adevar, sunt parteneri M.A.N. ale caror reglementari interne nu permit ca logo-ul lor sa apara pe alte evenimente. Unul ar fi un producator de bauturi energizante , care are propriul eveniment moto. Cred ca iti dai singur seama : Ringo Ella Double Ding Bingo Umm Link Linkk :).

Altul ar fi un distribuitor de tigari. Se stie bine ca este interzisa reclama la produsele din tutun. Sper ca am fost cat se poate de explicit;) Si nici unul dintre ei nu e Kmer rosu :).

4. Daca ar fi sponsori suficienti, taxa de intrare ar fi zero. Insa cum acestia sunt putini si cu fonduri reduse pt evenimente&advertising, singura cale de a a completa bugetul sunt veniturile din taxa de intrare.

Am sa iti dau un singur exemplu: scena, paza si toaletele costa peste 3000 de euro, aprox 13500 de lei. Presupunem ca avem un numar de 1100 de participanti, ca si anul trecut. La 10 lei de persoana asta inseamna 11.000 de lei.  Deja este un deficit de 2500 de lei. Restul de cheltuieli (carburanti deplasari&logistica, onorarii trupe+masa+cazare, echipa tehnica, rider tehnic, generatoare, cheltuieli de publicitate(bannere, stickere, flyere), bratari acces etc etc) de unde le acoperi?  O intrunire de talia M.A.N. este o ecuatie cu multe necunoscute, te asigur.

 

Ne insusim intru totul criticile, nu suntem perfecti si nu am sustinut niciodata asta. Am aprecia foarte mult insa daca ar veni si un ajutor din partea oricui, ceea ce nu vad. Uite, din partea voastra am aprecia in mod deosebit daca ne-ati ajuta cu  un banner pe home-screen-ul ProBike , pentru promovarea evenimentului . O saptamana acum si una inainte de eveniment. Ce spuneti? Noi am intins mana. :wink:

 

Cu acelasi respect, echipa M.A.N.  :gora:

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Ne insusim intru totul criticile, nu suntem perfecti si nu am sustinut niciodata asta.

Uite, din partea voastra am aprecia in mod deosebit daca ne-ati ajuta cu  un banner pe home-screen-ul ProBike , pentru promovarea evenimentului . O saptamana acum si una inainte de eveniment.

 

Este super ok raspunsul tau, si o parte din intrebarile mele si-au gasit raspuns, multumesc. In plus, niciodata nu pretind ca EU sunt detinatorul adevarului...

 

In ce priveste ajutorul ProBike: sunt sigur ca daca-l vei contacta pe Noni vei gasi receptivitate din partea lui. Este singurul in masura sa acorde ajutorul pe care l-ai dori, e un tip cu care se poate discuta super civilizat. (Eu nu fac parte din staff-ul ProBike si nu am cum sa te ajut astfel). Toate cele bune si intrunire frumoasa sa aveti!

Noni

 

990 Adventurer

  • photo-thumb-1.jpg?_r=1397808008
  • The Don

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor ! Iata propunerile pentru concursurile de la M.A.N. :

 

1. turnir pe motocicleta 

2. proba de indemanare pe motocicleta

3. concurs de cultura generala

4. datul pe burta pe folia de nylon

5. trasul la tinta cu mingi de tenis sau alte obiecte inedite

6. Concurs de instantanee foto ad-hoc

7. concurs de demontat motocicleta, cu trusa din dotare

8. proba de indemanare pe moto in ultima viteza , contracronometru

9. concurs de baut bere cu biberonul

10. concurs de strambaturi contracronometru

11. concurs de cunostinte pe echipe, pe teme  moto sau cultura generala

12. concurs de bancuri

13. concurs de imbracat costumul de ploaie contracronometru

14. concurs de recunoscut motocicleta legat la ochi

15. proba de indemanare pentru motocicliste

16. cea mai buna inovatie tehnica adusa motocicletei sau echipamentului

 

Inca 4 propuneri, va rog, sa definitivam concursurile ! wink.png

 

Premiile oferite de Motul Romania la aceste concursuri sunt in valoare de 1000 de euro .

O camera GoPro Hero 3+ Black edition poate fi castigata la tombola GoPro . Un butoi de bere de 50 de litri va fi saltat de clubul cu cei mai multi reprezentanti la a doua editie a M.A.N. Romania, iar premiile de 500 de euro oferite de Metric Motion pot fi castigate de cele mai faine customuri prezente ! Hai cu M.A.N.-ul !! beer.gif

 

 

P.S. In curand, punctele de start din toata tara!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Nu e o gluma. Este o propunere care va fi supusa votului . Daca trece, va fi pe lista de concursuri. Trebe sa mai si radem, face bine la moral. :gora:  Si asa viata nu ne ofera prea multe motive de bucurie. Stima !! :friends:

 

 

post-42619-0-73517600-1400581956.jpg

post-42619-0-71129600-1400581966_thumb.p

 

 

 

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa se califice prima pe lista...

...cu voia dumneavoastra... la categoria marmelada din gogoasa... :no:

 

Comentariile Festina & Cesar: beer.gif

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Daca as organiza eu un eveniment de tipul asta (anual national) as incerca pe cat posibil sa limitez concursurile si prestatiile de tip balci sau circoteca.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu critic pe nimeni, imi zic doar opinia.

Trebuie sa mai recunosc ca, ma incanta ideea de a avea in tara o reuniune moto de calibru. Asta insemnand ca, dupa un numar n de editii, o astfel de intalnire moto sa fie de referinta. Din pacate, intrunirile moto de la noi sunt cliseistice si adesea neinspirate. Pe mine unu nu ma atrag si de ani buni nu am mai participat la asa ceva. Poate sunt eu prea pretentios... posibil.

Sper ca M.A.N sa devina o intalnire a motociclistilor romani pe care sa o pot considera de referinta si, intr-o zi sa ma faca sa vreau sa particip.

Ar fi pacat ca, in lipsa de inspiratie, sa umpleti timpul participantilor cu asa-zise atractii si distractii de duzina.

Repet, e strict opinia mea.

 

Bafta tuturor!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Daca as organiza eu un eveniment de tipul asta (anual national) as incerca pe cat posibil sa limitez concursurile si prestatiile de tip balci sau circoteca.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu critic pe nimeni, imi zic doar opinia.

 

Bafta tuturor!

 

Propunerile au fost facute de motociclisti si vor fi votate tot de catre ei. In ce ma priveste si eu sunt de acord cu acest lucru. Daca citesti topicul de pe motociclism, vei vedea ca au mai fost propuneri hilare care nu le-am inclus.  Vom vedea. Cu stima, echipa M.A.N. :thumbsup:

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Sunt absolut sigur ca multi dintre votanti...

vor regreta faptul ca nu ai acceptat concursul de râgâieli...

:photo:

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor !!! Iata si lista cu coordonatorii de puncte de start din tara :Arges - @Tiranspider 0745/997434

Arad - @Kato_arad 0753280486

Alba – Andrei 0761661153

BRAILA / CALARASI / IALOMITA - Viorel Costache (Bujie) - 0748 768 977

Botosani - Scutelnicu Lucian 0744/426293

Bucuresti - @Beatrice 0724/467113

Brasov @ 0729/161121 Ulita

Bistrita @ulycornel 0747/254119

Bacau/Vaslui @Manollo 0745/584449

Cluj / Maramures - @ smakalan 0744355080

Dambovita - Lepadat Sorin 0723/453749

Dolj /Olt - Valcea Cristi Cretescu 0724/376401

Gorj - @Ivan Pedala 0745/839379

Hunedoara - @Radusz 0722/380545

Harghita/Covasna - @CipriAT 0742/166682

Iasi - @ Amedeo 0741/191849

Mures - Hellicks Helmet 0723/541414

Neamt - Lorel Bontea @ GRAND PAPA 0741/508890

Mehedinti / Caras Severin - Licinius Cristi 0724629169

Prahova /Buzau - @florin radu 0721/954731

Galati – Iulian Boboc ( Bobi) 0748832880

Satu-mare/Salaj - Horatiu 0731/038314

Tulcea/Constanta - @amatoru Silviu 0745/138717

Teleorman/Giurgiu - @Petrica 0762/774987

Timis - Emanuel 0740/477895

Suceava - Scutelnicu Cristi @highway 0744/544575

Sibiu - @ Vrajitoru 0722/738871

Vrancea - Ilarie 0756/195170

Coordonatorii vor deschide topicuri la sectiunile regionale, fiecare pe zona lui.

Adunarea motociclistilor se va face in localitatea respectiva intr-o statie MOL. Cei care vor alimenta cel putin 10 litri de carburant, vor primi gratuit o cafea Lavazza din partea companiei.

Pina la sfarsitul urmatoarei saptamanii, vom publica programul complet al celei de a doua editii a M.A.N. Romania.Speram din tot sufletul sa nu va dezamagim nici de aceasta data si sa dea Dumnezeu sa ne strangem in numar cat mai mare, sa onoram motociclismul romanesc ! Sanatate tuturor !! smile.png

 

AMR 20 zile !!!  Nu uitati de Tombola GoPro, cu premiul constand intr-o camera Gopro Hero 3+ Black Edition !

Premiile de la concursuri sunt de peste 1800 de euro, oferite de  Motul Romania , Metric Motion si MAN Romania !

 

post-42619-0-50305200-1401527488.jpg

post-42619-0-86832800-1401527461.jpg

post-42619-0-56228800-1401527475.jpg

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor !!

 

Astazi vreau sa adresez un mesaj important tuturor celor care vor veni la M.A.N.

 

M.A.N. Romania si Asociatia "Maini Unite" din Sibiu, organizeaza , cu ocazia celei de a doua editii a Motoraliului Anual National, o colecta de jucarii , jucarii ce vor fi donate catre un orfelinat din Sibiu si catre Scoala Speciala.  Asadar, rugam pe toti motociclistii, ai caror copii  le prisosesc jucariile, s-au plictisit de ele ori  nu le mai sunt de folos etc , sa le aduca, in limita spatiului de depozitat disponibil in calatoria catre M.A.N. pentru a putea  aduna cat mai multe, sa facem cat mai multi copii fericiti. Vom avea in campus , sau chiar la intrare, puncte de colectare  a acestora. Sunt sigur ca zambetele de pe fetele lor necajite vor fi cea mai buna rasplata pentru voi. Acolo sunt copii orfani, cu dizabilitati, carora statul roman nu le asigura prea multe. Daca ii putem face sa zambeasca, chiar pentru cateva secunde doar, scopul nostru este atins. Am mai participat la o asemenea actiune, cu baietii de pe ATVFORUM. Intamplator, in fotografiile postate ulterior donarii la Centrul de Copii, am recunoscut in bratele unui micut vechiul Mos Martin al baiatului meu. E inutil sa va spun ce expresie avea micutul . Am sa caut fotografia, trebuie sa o am pe undeva salvata. Stiti cum e , o imagine face cat o mie de cuvinte ! Multumesc din suflet tuturor !!!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor !!! 

 

AMR 13 zile ! Tie ce punct de start ti se potriveste ?

 

Salutare tuturor !!! Iata si lista cu coordonatorii de puncte de start din tara :Arges - @Tiranspider 0745/997434

Arad - @Kato_arad 0753280486

Alba – Andrei 0761661153

BRAILA / CALARASI / IALOMITA - Viorel Costache (Bujie) - 0748 768 977

Botosani - Scutelnicu Lucian 0744/426293

Bucuresti - @Beatrice 0724/467113

Brasov @ 0729/161121 Ulita

Bistrita @ulycornel 0747/254119

Bacau/Vaslui @Manollo 0745/584449

Cluj / Maramures - @ smakalan 0744355080

Dambovita - Lepadat Sorin 0723/453749

Dolj /Olt - Valcea Cristi Cretescu 0724/376401

Gorj - @Ivan Pedala 0745/839379

Hunedoara - @Radusz 0722/380545

Harghita/Covasna - @CipriAT 0742/166682

Iasi - @ Amedeo 0741/191849

Mures - Hellicks Helmet 0723/541414

Neamt - Lorel Bontea @ GRAND PAPA 0741/508890

Mehedinti / Caras Severin - Licinius Cristi 0724629169

Prahova /Buzau - @florin radu 0721/954731

Galati – Iulian Boboc ( Bobi) 0748832880

Satu-mare/Salaj - Horatiu 0731/038314

Tulcea/Constanta - @amatoru Silviu 0745/138717

Teleorman/Giurgiu - @Petrica 0762/774987

Timis - Emanuel 0740/477895

Suceava - Scutelnicu Cristi @highway 0744/544575

Sibiu - @ Vrajitoru 0722/738871

Vrancea - Ilarie 0756/195170

 

Rock on !!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri
Salutare tuturor !!! Iata programul complet al celei de a doua editii a Motoraliului Anual National din Romania:
 
ZIUA I VINERI 20 IUNIE
 
- deschiderea evenimentului vineri, ora 10.00, se da plecarea catre Sibiu din punctele de start din tara;

- incepand cu ora 12.00 se deschide locatia pentru motociclisti. Taxa de intrare este de 30 lei/pers. Asigura camparea gratuit, accesul la concerte, zona de expunere/ride/teste,  bilet la Tombola GoPro si Garcya Moto. Toti participantii sunt rugati sa respecte Regulamentul de Ordine Interioara, care nu reprezinta decat un sumar al Codului de bune maniere wink.png. La intrarea in locatie veti semna ca ati luat la cunostinta de acesta (va fi publicat si afisat peste tot) si ca raspundeti personal de consecintele nerespectarii lui. Asta dupa ce ati baut palinca de bun-venit.

Este interzis sa faceti foc la locatie pentru gratar/incalzit etc. Daca aveti nevoie de ajutor, puteti apela f usor la persoanele din echipa organizatorica ( vor fi echipati corespunzator, cu tricouri/veste reflectorizante inscriptionate M.A.N. Romania), care vor face absolut tot ce le sta in putinta sa va indrume.

- toti expozantii isi incep cu aceasta ora activitatile specifice: prezentari, sesiuni de ride-test, vanzari, sampling etc;
- orele 17.00 - 19.00 concursurile de vineri;

- orele 20.30 - 23.00 concerte:  C@a13,  The Rock;

- dupa concerte se da ":stingerea" smile.png , adica muzica la minim si foc de tabara, cantece , chitari, mandoline 

ZIUA A II A SAMBATA  21 IUNIE

 

- sesiuni de ride-test toata ziua in intervalul 09.00 - 18.30

- pregatirea pt parada , a carei plecare este la ora 11.00 pe traseul

 

Traseul tur : Raul Sadului > Sadu > Cisnadie > str. Cetatii  > str. Magurii, Cisnadioara, Sibiu > Calea Dumbravii > Piata Unirii > Str. Andrei Saguna  > Str. Bastionului  > Str. Ioan Lupas> Str. Mitropoliei >  Piata Mare, stationare timp de 30 minute.

 

Traseu retur :  Piata Mare  > Str. Ghe. Lazar > B-dul Corneliu Coposu >  Piata Unirii  > B-dul General Vasile Milea > Talmaciu >  Sadu > Raul Sadului.

 

Pe toata durata de deplasare si stationare a paradei vom fi insotiti de echipaj de politie antemergator, firma de paza specializata si echipaj mobil de ambulanta cu medic, gata de interventie. Parada va fi filmata de oamenii nostri echipatii cu GoPro-uri de la Extrem Video si de o drona a noastra.
 
Dupa intoarcerea de la parada ( aproximativ ora 14.00-14.30) urmeaza o pauza pina la ora 16.00, dupa care incep concursurile de sambata (lista completa pina la sfarsitul saptamanii). Pe toata perioada desfasurarii concursurilor va fi prezent un echipaj mobil de ambulanta, pentru a putea interveni in caz de nevoie (vezi cazul de anul trecut cand un participant si-a rupt piciorul la concursul de tras sfoara).
 
Premiile la concursuri  sunt:
 
- premii in valoare de 1000 de euro oferite de Motul Romania;post-43821-0-20101500-1402318902.jpg post-43821-0-84243800-1402318923.jpg
 
- premii de 500 de euro oferite de Metric Motion la concursul de custom-bikes si homemade parts;
 
- vouchere in valoare de 1000 lei oferite de Mol Romania;post-43821-0-27455100-1402319035_thumb.j
 
- o camera GoPro Hero 3+ Black edition , oferita la Tombola GoPro de reprezentantul in Romania , EXTREM VIDEO;post-43821-0-88138400-1402318881.jpg
 
- un set de cauciucuri moto noi oferit de GARCYA  MOTO + premii suplimentare la tombola clientilor;
 
- un butoi de 50 l de bere oferit clubului moto cu cei mai multi membri prezenti la eveniment.
 
Incepand cu ora 20.00 dam drumul la seara de concerte. Se deschide seara cu prezentarea echipei MAN si a coordonatorilor de traseu, prezentare sponsori, multumiri autoritatilor locale etc.
 
Concertele  de sambata vor fi sustinute de  Wild Angels, Time of Needs, The Masterpiece , Sukar Nation si se vor termina in jurul orei 01.00. Dupa aceasta ora, un foc de tabara si folk la gura sobei smile.png
 
Ziua a III a DUMINICA 22 iunie
 
Intervalul orar 09.00 - 12.00 vor continua sesiunile de ride-test.
In campus motociclistii se pregatesc de plecare,  dupa propriul program . Fiecare isi face curatenie in zona in care a campat.
Sfarsitul evenimentului!
 
 
Asta este . AMR 10 zile, haideti sa ne adunam cu mic cu mare la sarbatoarea motociclismului romanesc, sa marsaluim pe soselele tarii mai multi ca niciodata catre locatia de baza, unde va vom onora cum se cuvine !!  Cu respect, echipa M.A.N.
 
post-42619-0-91397800-1402381187_thumb.j
post-42619-0-21930500-1402381091_thumb.j
post-42619-0-76730200-1402381220_thumb.j
 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Concursurile la MANNNNN  :

 


1. turnir pe motocicleta  

 

2.proba de indemanare moto

 

3. datul pe burta pe folia de nylon

 

4. pentatlonul pe echipe: (echipe formate din 4 membri, cu predarea stafetei pentru proba urmatoare)

 

- trasul la tinta cu mingi de tenis sau alte obiecte inedite

 

- imbracat costumul de ploaie

 


- concurs de recunoscut motocicleta legat la ochi

 

-. concurs de tras sfoara

 


- concurs de dans echipat complet

 

5. cea mai buna inovatie tehnica adusa motocicletei sau echipamentului

 

6.Concurs de baut bere cu biberonul combinata cu cel de strambaturi ( se tine cont si de timpul in care se goleste berea dar si de strambatura de dupa).

 

7. turat motoarele

 

8. proba de impins butoiul

 

9. concurs de mers incet

 

10. concurs de cunostinte pe echipe, pe teme  moto.

 

Tombola GoPro va aduce o camera GoPro Hero 3+ Black Edition sigilat smile.png iar cea de la Garcya Moto un set de anvelope !

 

 

 

 

post-43821-0-51727200-1402933381.jpg

post-43821-0-64122400-1402933416.jpg

post-43821-0-84064000-1402933429.jpg

 

 

 

 

Mai am doua camere duble cu baie proprie in Rau Sadu disponibile pt sambata, care vine doar sambata si vrea cazare sic sa dea mesaj sau sa ma sune la 0746/791989. beer.gif  Revin maine cu alte update-uri !!AMR 4 zile !!!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

 

Sper ca M.A.N sa devina o intalnire a motociclistilor romani pe care sa o pot considera de referinta si, intr-o zi sa ma faca sa vreau sa particip.

 

Si eu la fel mi-as dori. Deocamdata, tinand cont de programul anuntat ... pas. Nu intra in preocuparile mele moto si nici de alt fel distractii de acest tip: 

 

3. datul pe burta pe folia de nylon

 

6.Concurs de baut bere cu biberonul combinata cu cel de strambaturi ( se tine cont si de timpul in care se goleste berea dar si de strambatura de dupa).

 

7. turat motoarele

 

Distractie placuta participantilor.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

E greu sa satisfaci gusturile tuturor. Ma asteptam la critica. Am considerat ca buna dispozitie trebuie sa faca parte din program. Banuiesc ca restul de 7 propuneri va sunt pe plac. 7 din 10 e un procentaj onorabil. ;) Hai ca sunteti prea seriosi, viata e si asa scarba, un prilej de relaxare nu strica nimanui. ;)

P.S. Promit ca daca imi dati alte trei propuneri le inlocuiesc imediat. Astfel, puteti veni amandoi fara sa aveti nici o grija ca nu va vor fi concursurile pe plac. Puteati aprecia sesiunile de ride-test, premiile, concursul de custom, motopentatlonul etc. Cu stima amandurora ! ;)

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

up cu topicul !

s` aveti vreme frumoasa la concursul de strambaturi! :thumbup:

 

 

Multumim !!! :yahoo:

 

Hehehe, salutare tuturor !!! AMR doar doua zile !!! 6.gif

Cam asa arata prognoza pe Sibiu : http://www.accuweath...orecast/290499. Speram sa fie totul ok.

 

Revin cu anuntul retelelor mobile disponibile in zona, unde doar Cosmote-ul functioneaza.

O cartela de Cosmote costa 39 lei (in Tg. Neamt, posibil in alte orase sa coste mai putin), are 200 min nationale, 3000 in retea , 3000 in Romtelecom si 50Mb net sad.png.

Locatia va avea net gratuit, ca si la prima editie !

 

Sper sa ne bucuram si sa ne adunam in numar cat mai mare la cea de a doua editie a MAN Romania. Teste cu BMW, Ural si atv-uri de la ATVROM, concerte de top atat in prima, cat si in a doua seara. Concursurile au premii pe masura: produse MOTUL in valoare de 1000 de euro de la POL DISTRIBUTION, o camera GoPro Hero 3+ Black Edition de la AM Sport Extrem , reprezentant GOPRO, 500 de euro la concursul de custom bikes & homemade parts, oferit de METRIC MOTION , o pereche de anvelope noi oferite de GARCYA MOTO , iar prin bunavointa dlui Alex Badea de la ATVROM mai aveti de castigat la concursul pe echipe inca doua casti enduro MITRO, fiecare in valoare de peste 100 euro. Aranjati murgii de drum si haideti sa ne bucuram asa cum stim doar noi, motociclistii. Hai cu M.A.N.-ul !!! mexicanwave.gif

 

Statiile MOL va asteapta in punctele de start sau oriunde pe traseu unde, daca veti alimenta minim 10l carburant primiti o cafea Lavazza  gratuit. Multumim MOL ROMANIA ! :gora:

 

post-43821-0-87559100-1403078712_thumb.j

post-43821-0-55178700-1403078738_thumb.j

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

@cesar&festina

Neataaa !!!  Avem ceva propuneri ? Inca mai putem face schimbari, promit sa le iau f serios in consideratie.  :wink:

 

AMR 3 zile !!! Vremea nunta sa fie ok , lets rock !!

 

http://www.vremea.net/Vremea-in-Sibiu-judetul-Sibiu/prognoza-meteo-pe-7-zile

 

 

Salut!

 

Nu, eu nu am nimic de propus :)

Va doresc petrecere frumoasa si vreme buna!

Calatorie fara evenimente tuturor!

 

Asteptam poze si povestiri de la eveniment.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×