Mergi la conţinut
green.kecske

Suzuki, În Linie Dreaptă Pentru Revenirea În Motogp Din 2015. Randy De Puniet A Obţinut Un Timp Excelent La Austin, Texas

Recommended Posts

Certitudinea dată de faptul că Suzuki, constructor japonez de motociclete, va reveni cu o echipă de uzină în MotoGP începând cu sezonul următor este completată de rezultatele bune din teste. Randy de Puniet, pilot de teste pentru Suzuki, a parcurs cu gume de cursă un total de 62 de tururi pe Circuit of the Americas în Austin, Texas, după weekendu-l de cursă din MotoGP şi a obţinut un timp reper de 2:05.850.

 

post-41220-0-74735600-1398611892_thumb.j

 

Rezultatul francezului l-ar fi clasat pe 13 între cei mai buni timpi din cursă şi este într-o limită acceptabilă faţă de recordul stabilit de Marc Marquez de 2:03.575.

 

Suzuki îşi va continua programul amplu de testare înainte de revenirea în MotoGP cu o vizită în Argentina, acolo unde se va desfăşura o nouă sesiune de teste. ”Mergem în Argentina pe un circuit cu totul nou şi sper că îmi voi menţine forma arătată la Austin”, a spus De Puniet.

 

post-41220-0-26918900-1398611902_thumb.j

 

Revenirea Suzuki în MotoGP se va petrece sub regulile care sunt aplicate în acest sezon pentru Ducati, adică se vor putea bucura de facilităţile clasei Open în ceea ce priveşte numărul de motoare, combustibilul şi gumele până în momentul în care vor avea rezultate de top.

 

La Austin, Texas, au testat pentru Suzuki, pe lângă Randy de Puniet, pilotul Nobuatsu Aoki precum şi Kevin Schwantz, campion mondial în MotoGP în 1993 cu o motocicletă Suzuki de 500 cmc.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×