Mergi la conţinut

Arhivat

Acest topic este acum arhivat şi este închis viitoarelor răspunsuri.

bikeshop

vand Vidra - Tarife Speciale Pentru Membrii Motociclism.ro

Recommended Posts

Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru o astfel de postare, insa rog admini/moderatori sa intervina si sa faca mutarea, daca e cazul.

 

Firma la care lucrez administreaza - printre altele - vilele de la Vidra (http://www.sindtour.ro/ro/vidra.html), jud. Valcea, foarte aproape de Transalpina.

Locul e foarte atractiv pentru amatorii de drumuri de munte: DN7A  e un drum montan foarte pitoresc, cu sectorul Petrosani - Vidra accesibil enduristilor mai mult (calea de rulare e pe alocuri sparta...), iar  Brezoi - Vidra, dinspre Rm.Valcea e OK, unde se poate merge cu orice moto de strada.

 

Vilele asigura conditii de cazare absolut decente, cu comfort de 3***, exista un restaurant unde se poate servi masa, terasa cu gratar, iar in spatele vilelor e o poiana unde am exersat focuri de tabara si muuuulte, multe beri (si nu numai), atat vara, dar si iarna. Tot aici se pot instala corturi.

Administratorii vilelor sunt buni cunoscatori ai zonei si pot recomanda trasee de coclaureala.

Zona e izolata, nu exista vecini care sa fie deranjati de manifestarile exuberantei. Lacul Vidra e la cateva sute de metri departare.

 

Toti membrii motociclism.ro (similar am acordat si membrilor skivirus.com si ciclism.ro) vor beneficia de reduceri de tarife la cazare si masa, pe baza nickname-ului.

Se pot face rezervari telefonic si email.

 

Aici se pot organiza intalniri, evenimente &stuff la cerere sau, pur si simplu, cei aflati in tranzit si/sau doritori de Transalpina pot sta peste noapte aici.

 

De asemenea, avem  in administrare doua hoteluri in Herculane, unul de 2** (Dacia) si unul de 3*** (Domogled), unul la Baile Felix, de 2** (Muncelul), unul la Covasna, de 2**/3*** (Montana) si unul la Sangeorz Bai, tot 2** (Somesul), unde, de asemenea, se vor stabili tarife speciale, la cazare, masa si tratament.

Toate hotelurile au baze de tratament, aviz veteranilor si rudelor motociclistilor, doar facilitatile sunt transferabile, evident!

Pana la urma, potrivit principiului ”a friend of a friend is a friend of mine”, mama/tata/bunica/bunicul/matusa/unchiul unui coleg motociclist sunt ca si motoclisti pentru noi!

 

Astept propuneri, intrebari, sugestii despre modul in care putem dezvolta acest lucru!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×