Mergi la conţinut
green.kecske

Eleganţă Şi Eficienţă: Harley-Davidson Bucureşti A Lansat Trei Motociclete Noi

Recommended Posts

Harley-Davidson România, importatorul oficial al mărcii americane pe plan local, deţinut de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, a lansat trei noi modele de motociclete, marcând astfel cea mai mare lansare din istoria de 110 ani a brandului.

 

post-41220-0-25130600-1399021427_thumb.j

 

Noile modele sunt Low Rider, SuperLow 1200T şi Street Bob Ediţie specială. În premieră în România, noile modele şi-au făcut apariţia într-o atmosferă dominată de spiritul liber şi rebel specific acestui brand legendar, alături de membrii clubului Harley Owners Group Bucureşti (HOG).
 

"Noile modele SuperLow 1200T, Street Bob Ediţie specialş şi Low Rider, au fost realizate în urma comunicării şi împărtăşirii de experienţe cu clienţii noştri, dar şi din dorinţa de a îndeplini dorinţele acestora. Toate modelele sunt executate în spiritul performanţei tehnice şi al atitudinii rebele pe care noi aici, la Harley, o dezvoltăm", a declarat Bogdan Bucurescu, director general Harley-Davidson Bucureşti.

 

Low Rider

 

post-41220-0-61990300-1399021410_thumb.j

 

În 1977, Harley-Davison a creat o motocicletă puternica şi impunătoare, care a devenit rapid o emblemă: Low Rider. Detaliile cromate ale farului, finisajul negru mat şi roţile cu jante de aluminiu, sunt elemente de design emblematice, preluate de la modelul Low Rider original. Puterea trenului de rulare Twin Cam 103 este confirmată de pornirea cu un zgomot specific, parcă răguşit, amplificat de racordurile curbate care alimentează ţeava de eşapament de tipul 2 în 1. Suspensia este calibrată pentru confort permanent şi manevrare precisă, iar frânele frontale cu discuri duble asigură o eficienţă adecvată la oprire.

 

SuperLow 1200T

 

post-41220-0-45980600-1399021324_thumb.j

 

Harley-Davidson deschide drumul către aventură, lansând noul model SuperLow 1200T, o motocicletă care combină şasiul suplu cu trăsături esenţiale pentru drumuri lungi şi capacitatea de a călători cât mai departe. Parbrizul detaşabil, coburii cu posibilitate de încuiere şi anvelopele de cursă lungă Michelin® Scorcher™ 11T sunt dotări standard. Pe lângă acestea, se pot ataşa suporturi detaşabile pentru accesorii şi spătare pentru spate, pentru o mai bună personalizare. Scaunul nou şi sistemul ergonomic sunt concepute special pentru a asigura confortul călătorilor în timpul drumurilor lungi. SuperLow 1200T zboară ca vântul, graţie puterii unui motor Evolution V-Twin de 1200cc. Cântărind cu 53,5 kg mai puţin decât cea mai uşoară motocicletă Harley-Davidson, Big Twin de cursă lungă, aceasta este cea mai uşoară din segment.

 

Street Bob Ediţie specială

 

post-41220-0-87560400-1399020854_thumb.j

 

Noul model personalizat Street Bob® Ediţie specială păstrează esenţa fundamentală şi neatinsă a unei motociclete Big Twin Street Bob şi revine pentru anul 2014 cu o serie de trăsături noi şi atractive, asigurând şi mai multă putere şi stil pentru utilizatorii de Harley-Davidson din întreaga lume. Potrivit programului de personalizare Harley-Davidson, această nouă motocicletă este disponibilă numai pentru anumite pieţe, inclusiv cele din regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

 

Street Bob Ediţie specială valorifică la maximum spiritul nonconformist de personalizare Harley-Davidson, datorită motorului de 1690 cc, jantelor de aliaj uşor cu 5 spiţe şi vopselei unice în două tonuri, cu elemente grafice.

 

De asemenea, noul model păstrează toate caracteristicile vizuale importante ale motocicletei Big Twin, inclusiv apărătoarea spate îngustă, rezervorul de combustibil Fat Bob® şi trenul de rulare vopsit în negru. Ghidonul drept, tip drag, înlocuieşte ghidonul normal şi asigură un profil mai jos al motocicletei, în timp ce şaua Badlander cu două locuri înlocuieşte şaua cu un singur loc şi oferă o linie uniformă, netedă, de la rezervorul de combustibil şi până la aripa spate.

 

Harley-Davidson Motor Company produce motociclete personalizate şi oferă o gamă completă de piese, accesorii şi componente Harley-Davidson, precum şi articole generale.

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×