Mergi la conţinut
green.kecske

Colecție Rară De Motociclete, Expuse La Iași

Recommended Posts

Colecţie unică de motociclete expuse la Iaşi! 15 modele rare, inestimabile ca valoare au putut fi admirate timp de 6 zile, într-un centru comercial, atât de iubitorii de motoare, cât şi de curioşi. Exemplarele au fost aduse pentru prima dată în regiunea de nord-est a ţării.

 

post-41220-0-06418400-1399808284_thumb.p

 

La expoziţia de motociclete Harley şi Indian, fiecare deceniu al secolului trecut a fost reprezentat de câte un model de excepţie. Pasionaţii au putut-o admira chiar şi pe cea mai bătrână motocicletă.

 

Motociclete expuse au fost aduse din Germania şi fac parte dintr-o colecţie care deţine în total 26 de piese rare. În anii '20, Harley Davidson a devenit cel mai mare producător de motociclete din lume.

 

Aşa cum era de aşteptat, bijuteriile pe două roţi i-au impresionat pe pasionaţii de motoare. "Are un motor specific care scoate un zgomot special pe care toţi împătimiţii de motociclete îl recunosc dintr-o mie, este foarte periculos să vii la o astfel de expoziţie şi îţi vine efectiv să zici gata, încep să strâng bani şi fac orice posibil şi vreau şi eu un Harley," spune Bogdan Hunea, motociclist.

 

Impresionaţi de motociclete au fost şi vizitatorii expoziţiei, deşi mulţi recunosc că nu au mers niciodată cu motocicleta: "Îmi plac, sunt interesante, modele unice cred că sunt deja reconstruite, refăcute, e interesant şi cred că e interesant şi pentru ieşeni ce se întâmplă cu motocicletele de pe alte meleaguri."

 

"Foarte, foarte mult motocicleta de război, sau care se foloseşte în război, şi cealaltă, a poliţiei. Foarte interesante sunt." Motocicletele au fost expuse până pe 11 mai.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×