Mergi la conţinut
green.kecske

Chelner, Adu-Mi O Halbă De Adrenalină!

Recommended Posts

România este o ţară unde adrenalina nu îţi este servită pe tavă, dar ţi se oferă senzaţii tari pe alese. Involuntar, fără să le cauţi şi fără să le ceri. La fiecare pas, te pândesc pericole reale, care îţi înnebunesc viteza de circulaţie a sângelui.

 

post-41220-0-69725200-1400274291_thumb.j

 

Îţi cumperi frumos bilet de tren şi din senin sare vagonul cu tot cu călători de pe linie. Sau îţi rezervi loc într-un microbuz şi şoferul conduce ca un pilot automat, în timp ce trimite sms-uri admiratoarelor. Ori îţi plăteşti consultaţia la stomatologie şi ieşi din cabinet împroprietărit cu virusul hepatitei C. Sau şi mai bine, te plimbi în parc şi vin trei golani care te dezbracă, pentru ca frumuseţea trupului tău să fie admirată de toţi trecătorii. Stai frumos la televizor şi te ia inundaţia cu tot cu televizor, cu tot cu casă.

 

Se pare că pentru unii tot nu este de ajuns. Lacomi de adrenalină de înaltă calitate, conectaţi la un standard crescut de viaţă, aceştia pretind de la viaţă un spor de senzaţii tari. Ei vor adrenalină cu halba, cu butoiul, cu cisterna.

 

Unii se trag cu ATV-ul prin mijloc de codru des, alţii cu planorul prin ceruri. Sunt care preferă parapanta, dar şi destui care se dau în vânt după motocicletă. Nici de schiori pe trasee de-ţi taie răsuflarea nu ducem lipsă, când zăpada o impune. Pasiuni scumpe sau ieftine, inaccesibile prostimii. Sunt şi destui cârcotaşi care au impresia că ştiu ei care este regula ţării noastre şi că ea e clară: dacă ai bani, stai în faţă şi te cotonogeşti spectaculos. Nimic mai greşit.

 

Mulţi dintre "snobii adrenalinei" ajung la spital, cu spatele distrus, cu fracturi deschise, luaţi cu elicopterul şi băgaţi direct în sala de operaţie, dar nu din cauza lor, cum s-ar crede. De fapt, unii nici măcar nu caută adrenalină. Poate vor doar să ajungă la serviciu pe două roţi, ca să îmbine utilul cu plăcutul. Şi ce ar fi rău în asta? Păi nu, cârcotaşii care, desigur, sunt perfecţi, cred că pentru a şterge urmările mofturilor motociclistului, amărâtul nostru sistem sanitar este pus în stare de alertă. Şi că nu e corect. Că în loc ca elicopterul să plece pentru un cetăţean aflat la ananghie, o taie după un fiţos pe care l-a mâncat în palmă şi s-a scărpinat cu acceleraţia.

 

Deci... motociclismul egal adrenalină, pasiune sau nevoie?

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×