Prafpilaf 49 Adaugat pe 20 Iulie, 2014 Pentru provincie am inteles, da' pentru noi astia de la tara ??? 1 sorin 666 reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin 666 67 Adaugat pe 21 Iulie, 2014 de ce? http://dexonline.ro/definitie/provincie stiu sensul cuvantului, (ca altfel nu-l foloseam), dar am sesizat o nuanta peiorativa in exprimarea "nativilor" sau locuitorilor bucuresteni... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Toni 349 Adaugat pe 30 Iulie, 2014 Din pacate nu cred ca voi reusi sa ajung anul asta pentru ca exact in weekendul ala trebuie sa ma duc la o nunta importanta de la care nu am cum sa lipsesc. Imi pare f.f.f. rau, pentru ca abia asteptam focul de tabara de pe plaja si baia in mare noaptea dar mai ales reintalnirea cu voi, cei care veti fi prezenti acolo. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dan @ Popescu 294 Adaugat pe 31 Iulie, 2014 S-ar putea sa postez si eu un mesaj de renuntare dar mai astept ,pentru ca 50% inca e posibil sa venim. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dan Rosca 200 Adaugat pe 1 August, 2014 Asa da 1 camera .......Sorin Nitescu 1 camera........Dan Rosca 1 camera........Florin Iordache 1 camera........Silvia Iordache 1 camera........Stefan45 1 camera........Mirela Cojocariu 1 camera........Valeriu Alexa 1 camera........Sorin56 + Daniel 1954 1 camera........Dan Anghel 1 camera........Silviu ( Ytu 60 ) 1 camera .......Mihai Demeter 1 camera........Bogdan Harea 1 camera........Dragos Iliescu 1 camera .......Marian Popescu 1 camera.......Dan Popescu 1 camera.......Adi Papacica 16 camere Din pacate pentru week-endul ala, a intervenit ceva si nu am cum sa mai vin. Distractie placuta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Mirel_a 79 Adaugat pe 1 August, 2014 Septembrie, plaja, traditionala plimbare a motoveteranilor...pentru cunoscatori! Seful acestei actiuni, adica eu, propun primul weekend din septembrie. Locuri limitate (20 Camere) Pret negociat confirmat si rezervat: 30 euro/camera/noapte !!! Daca perioada 5-7 septembrie nu este accesibila pentru unii dintre noi, nu este posibila mutarea actiunii "Shabla 2014" in weekend-ul urmator? Cred ca anul trecut tot cam atunci ati fost ... E doar o idee si presupune ca si celorlati sa le convina modificarea datei, si, mai ales, sa se poata modifica si rezervarea de la hotelul din Bulgaria... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin 666 67 Adaugat pe 1 August, 2014 Sa inteleg ca ceilalti 15 doresc schimbarea datei? Mie greu sa cred asta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
METRE 0 Adaugat pe 3 August, 2014 Salut, Nu mai pot ajunge la Shabla. Voi fi plecat din tara. Distractie faina Pe curand. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dock 1 Adaugat pe 11 August, 2014 Din pacate cel mai probabil nici eu nu voi putea merge. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dan @ Popescu 294 Adaugat pe 11 August, 2014 Nici noi nu mai venim.Distractie placuta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin56ro2001 71 Adaugat pe 17 August, 2014 Intrebare intrebatoare...la Shabla vine cineva cu auto? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dan Rosca 200 Adaugat pe 17 August, 2014 Dat fiind week-end-ul prelungit, am dat o fuga pe la prietenii nostrii bulgari, sa verific conditiile pentru week-end-ul 5 - 7.09.2014 Totul e ok la hotel NaviO tura scurta pe la farul din Tyulenovo, Kap Kaliakra, niste midii la Dalboka , si un drum prin ploaie si vant spre Bucuresti.Patru zile de vis. Coada ca astazi la benzina nu am mai vazut de vreo 20 si ceva de ani. 3 Toni, Calul Balan şi topgun reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin 666 67 Adaugat pe 25 August, 2014 Vremea se anunta prietenoasa... Shabla si mai prietenoasa: camera va fi 25 euro/noapte Nu sunt sigur de DJ, cautam... AMR 10 zile......................... 2 Calul Balan şi Mirel_a reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin 666 67 Adaugat pe 30 August, 2014 AMR 5 zile !! Participanti: 1.Silvia Iordache. 30€ 2.Florin Iordache. 30€ 3.Bogdan Harea. 30€ 4.Popescu Marian. 30€ 5.Silviu Dumitrescu. 40€ 6.Adrian Papacica. 30€ 7.prieten Adi Papacica 8.Dan Anghel. 30€ 9.Dragos Iliescu. 30€ 10.Sorin Gruesc+Daniel. 30€ 11.Piero Maestri. 30€ 12.Mirela Cojocariu. 150 ron 13.Sorin Nitescu. 30€ 14.Valeriu Alexa 150 ron 15.Orlando 150 ron 16. prieten Vali Alexa 17. Pedros ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ytu60 140 Adaugat pe 30 August, 2014 Pedros, trebuie si va merge cu mine si Marian Popescu. Sorine sterge semnul de intrebare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
topgun 87 Adaugat pe 31 August, 2014 Va doresc distractie maxima si mult soare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Prafpilaf 49 Adaugat pe 2 Septembrie, 2014 Cand si unde ne intalnim ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin 666 67 Adaugat pe 2 Septembrie, 2014 Cand si unde ne intalnim ? plecare : benzinaria MOL intrarea pe A2 .............ora 8 e bine ? regrupare : benzinaria OMV dupa Drajna regrupare : benzinaria Petrom Mangalia (inainte de rond, schimb valutar) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Toni 349 Adaugat pe 2 Septembrie, 2014 Hai mai faceti o regrupare si la statia de taxare la pod ca sa o luati de acolo si pe Mirela. N-aveti idee ce rau imi pare ca nu merg si eu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
topgun 87 Adaugat pe 2 Septembrie, 2014 Participanti: 1.Silvia Iordache. 30€ 2.Florin Iordache. 30€ 3.Bogdan Harea. 30€ 4.Popescu Marian. 30€ 5.Silviu Dumitrescu. 40€ 6.Adrian Papacica. 30€ 7.prieten Adi Papacica 8.Dan Anghel. 30€ 9.Dragos Iliescu. 30€ 10.Sorin Gruesc+Daniel. 30€ 11.Piero Maestri. 30€ 12.Mirela Cojocariu. 150 ron 13.Sorin Nitescu. 30€ 14.Valeriu Alexa 150 ron 15.Orlando 150 ron 16. Constantin 17. Pedros 18. Paul 2 persoane Am indraznit sa actualizez un pic! Buna dispozitie, va doresc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Mirel_a 79 Adaugat pe 2 Septembrie, 2014 plecare : benzinaria MOL intrarea pe A2 .............ora 8 e bine ? regrupare : benzinaria OMV dupa Drajna regrupare : benzinaria Petrom Mangalia (inainte de rond, schimb valutar) La ce ora estimati ca ajungeti la benzinaria OMV (dupa Drajna)? Sau la statia de taxare? Ca sa vin si eu la timp. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pedros 74 Adaugat pe 3 Septembrie, 2014 Sa inteleg ca asta-i traseul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sorin 666 67 Adaugat pe 3 Septembrie, 2014 Da, Pedros, asa e traseul. 9.30 - 10 Drajna aprox. 12 Mangalia Camerele se achita in euro ! pt. restul cheltuielilor schimbam leva in Mangalia. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_harea 208 Adaugat pe 3 Septembrie, 2014 Te sun la plecarea din MOL, sau daca esti pe drum, mesaj. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pedros 74 Adaugat pe 4 Septembrie, 2014 Vremea la Tabla. http://www.accuweather.com/ro/bg/shabla/43354/weekend-weather/43354 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri