Mergi la conţinut
green.kecske

Motociclete Triumph Pentru Drive Test La Motoboom

Recommended Posts

Oricâte review-uri, poze şi clipuri de prezentare aţi vedea cu modelul de motocicletă dorit de dumneavoastră, nimic nu este mai relevant decât un Test Drive. Motoboom vă oferă posibilitatea efectuării unui Drive Test cu următoarele modele: Triumph Bonneville, Triumph Tiger Explorer şi Triumph Tiger Sport.

 

post-41220-0-00475300-1404075228_thumb.j

 

Acum puteţi testa şi experimenta live calităţile motocicletei dumneavoastră preferate, pentru a putea lua cea mai bună decizie în privinţa achiziţionării unui model nou de motocicletă. Triumph Bonneville este un roadster autentic în adevăratul sens al cuvântului, ce îmbină stilul britanic clasic cu tehnologia secolului XXI, fiind o motocicletă celebră în toată lumea.

 

Autenticitatea şi modernitatea au făcut din Bonneville o emblemă, având în spate o istorie de peste 50 de ani de excelenţă. Modelul Tiger Explorer este alegerea perfectă pentru cei dornici de aventură. Sfârşitul drumului asfaltat nu înseamnă nici pe departe sfârşitul confortului călătoriei cu această motocicletă, fiind proiectată pentru a face faţă celor mai dificile provocări.

 

Triumph Tiger Explorer este un model ce cucereşte lumea prin caracteristicile sale de top, care stabilesc noi criterii de referinţă în clasa adventure-touring. Triumph Tiger Sport este cea mai completă motocicletă all-rounder. Poate fi atât o motocicletă sport, cât şi un tourer, oferind un condus sportiv, agil şi precis, dar şi un confort excelent. Poziţia înaltă de pilotaj vă oferă o vizibilitate foarte bună, ceea ce va ajuta foarte mult prin traficul aglomerat din oraş la orele de vârf. Pe autostradă se simte din plin puterea motorului în trei cilindri de 1050 cmc.

 

Programaţi-vă acum un Drive Test pentru modelul preferat de dumneavoastră, pentru a va convinge singuri de calităţile motocicletelor Triumph. Pentru programări sau alte detalii şi informaţii, cei interesaţi de efectuarea unui Drive Test ne pot contacta la:

E-mail: contact@motoboom.ro

Telefon: 0258 734 988

 

Oferta este supusă unor termene şi condiţii!

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×