Mergi la conţinut
green.kecske

Husqvarna Şi-A Dezvăluit Gama De Motociclete Off-Road 2015

Recommended Posts

Husqvarna Motorcycles este mândră să îşi dezvăluie gama 2015 de motociclete off-road. Brand-ul cuprinde o linie completă de motociclete motocross şi enduro, plus un minicross de 85 de centimetri cubi.

 

post-41220-0-00971800-1404160017_thumb.j

 

După mai puţin de un an de la apariţia Husqvarna Motorcycles GmbH (Octombrie 2013) şi a lansării “noii ere”, motocicletele Husqvarna, brand-ul cu origini suedeze introduce în lumea mass-media noua gama de motociclete 2015.

 

Păstrarea unei promisiuni

 

“Când “noua eră” Husqvarna a fost anunţată, acest anunţ a venit cu o promisiune de a construe un viitor strălucit, păstrând în acelaşi timp tradiţia brand-ului”, spune Oliver Gohring, Directorul Husqvarna Motorcycles GmbH.

“Acum, după un an – şi cu o mulţime de noutăţi pline de entuziast şi îmbunătăţiri aduse gamei 2015 – ne ţinem promisiunea. Husqvarna Motorcycles continuă să evolueze cu paşi mari. Construim un viitor promiţător, asigurând o poziţie de neegalt pe piaţa moto pentru mulţi ani care vor veni”.

Ce este nou pentru 2015?

 

Gama de modele motocross

 

Pentru MY15, o serie de îmbunătăţiri semnificative duce gama de motociclete Husqvarna Motocross în clasa premiul. Prin menţinerea loialităţii pentru susţinătorii motoarelor în doi timpi la motocicletele TC 125 şi TC 250 şi, împreună cu utilizarea motoarelor în patru timpi folosite pentru FC 250, TC 350 şi FC 450, plus Minicross TC 85, gama 2015 este dedicată oricui, existând un model pentru orice vârstă şi orice nivel al experienţei.

Schimbări importante pentru 2015 pot fi considerate furca WP 4CS, cu amortizarea îmbunătăţiă, concepută special pentru Motocross. Un nou şoc cu o cursă de 4 mm ajută la o mai bună geometrie, iar noul ax din faţă de 22 de milimetri asigură o suspensie optimă şi caracteristici optime de manipulare pentru toată gama de motociclete 2015. FC 250 şi FC 350 beneficiază, de asemenea, de un ambreiaj îmbunătăţit şi de un design de invidiat, în timp ce TC85 a primit o basculă mult mai uşoară.

Datorită manipulării uşoare a motorului în doi timpi şi capacitatea perfectă a celui în patru timpi, orice rider poate fi sigur că va găsi o motocicletă pentru nivelul şi gusturile lui în gama 2015.

 

Gama de modele enduro

 

Şi aici, Husqvarna oferă o gamă variată de motociclete, introducând atât motociclete în doi timpi, cât şi în patru timpi, ideale pentru orice categorie de motociclişti. De la uşorul şi super agilul TE 125 până la uimitorul şi puternicul FE 501, în gama 2015 sunt şapte modele, fiecare putând satisface garantat nevoile oricărui rider.

În cadrul gamei enduro 2015, motocicletele sunt dotate cu faruri noi şi cleme triple la aripa din faţă, pentru adaptare şi montare uşoară. Toate modelele beneficiază de furcă WP 4CS.

Principii tradiţionale, calitate premium

 

„Ca pionieri ai motocross-ului şi cu peste 110 ani de experienţă, Husqvarna Motorcycles se mândreşte cu gama de produse premium pe piaţa off-road”, confirmă Directorul Reinhold Zens.

„Prin eforturile depuse de echipa de motocross Husqvarna’s Factory Racing, suntem capabili de a dezvolta şi îmbunătăţi în mod constant  produsele noastre, pentru a atinge cel mai înalt nivel posibil al calităţii şi al fiabilităţii. Cu cadre de oţel crom molibdren, subcadre pentru partea din spate din poliamidă, motoare cu performanţe de vârf din toate punctele de vedere, cu furca special îmbunătăţită şi cu suspensia pe spate specială, Husqvarna va rămâne în vârful topului, cu ajutorul gamei MY15.”

 

Rezumatul modificărilor şi îmbunătăţirilor aduse gamei MY15:

 

Motocross

 

- Furca nouă WP 4CS a fost special proiectată pentru Motocross, cu o mai bună amortizare.

- Axul din faţă de 22 de milimetri reduce greutatea nesuspendată şi creşte manevrabilitatea.

- Noua geometrie scade greutatea.

- Ambreiajul nou şi amortizoarele la modelele FC250 şi FC350 scad greutatea şi cresc confortul.

- Basculă mai uşoară la modelul TC85.

- Noi apărători pentru mâini pentru o mai bună rezistenţă.

- Noi apărători de furcă.

- Noi design-uri, diferite de modelele enduro.

 

Enduro

 

- Faruri noi şi carene în stipul specific Husqvarna.

- Aripa faţă la fel ca ma motocicletele pentru motocross pentru o mai uşoară montare.

- Toate modelele sunt dotate cu furca WP 4CS.

- Ambreiajul şi amortizoarele noi la modelele FE250 şi FE350 scad greutatea ş cresc confortul.

- FE250 dispune de trapta a şasea mai mare.

- Noi setări ale carburatorului la modelul TE125, pentru o mai bună transmitere a puterii.

- Noua transmisie mai scurtă la TE250 şi TE300 şi starterul electric te ajută la o plecare hotărâtă.

- Atât TE250, cât şi Te 300 sunt prevăzute cu un acumulator mai eficient, de 3Ah.

 

Noua gamă de motociclete Husqvarna MY15 este disponibilă începând cu luna Iulie 2014 la Dementor Husqvarna.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×