Mergi la conţinut

Recommended Posts

"Două roţi", noua piesă Trooper, îl are invitat pe Cristian Hrubaru, un împătimit al motoarelor. Lansat pe 14 Iulie 2014, în parcul Herăstrău din Bucureşti, noul videoclip semnat Trooper este unul estival, dedicat motocicliştilor de pretutindeni, subliniind, dacă mai era nevoie, legătura puternică dintre motoare, rock şi sentimentul de libertate pe care ţi-l dă şoseaua întinsă.

 

post-41220-0-57517400-1405892567_thumb.j

 

"Două Roţi" îl dezvăluie pe realizatorul tv, omul de radio şi motociclistul Hrubaru într-o nouă ipostază - de solist vocal, clipul oferind imagini de la evenimentele clubului moto Seawolves MC Constanţa, unde a urcat pe scenă alături de apreciata trupă heavy metal.

 

 

Trooper nu este la prima piesă cu tematică moto, cu ani în urmă realizând imnul unui festival de gen din Ploieşti - "MotorRock", cu o linie muzicală similară şi mesaj asemănător.

 

 

Vara este momentul propice lansarii unor astfel de compoziţii, fiind anotimpul în care mai toţi motocicliştii ies pe şosele, aspect de care a profitat şi un alt iubitor al celor două roţi - Ovidiu Ioncu "Kempes", acesta fiind primul pe 2014 care a lansat un clip dedicat posesorilor de permis de conducere de tip A, pentru piesa "Motociclist".

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×