Mergi la conţinut
Aferim

distractiv Lui Mircea Badea I-E Frica De Motocicleta

Recommended Posts

Frica lui Mircea Badea de motocicleta este de notorietate.

 

"Îmi bârâie unul cu motorul în cap. Eu tot o să rezolv un h a n d i c a p a t din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare. Eu pe-ăsta îl caut acasă! Să moară în chinuri groaznice și să îi sărim cu picioarele pe cap." zice Mircea Badea, infuriat ca un motociclist oarecare a trecut ieri in viteza pe strada, catre treaba lui, iar esapamentul s-a auzit in timpul emisiunii sale...

 

 

Motocicliştii din Bucureşti plănuiesc ca în această noapte (27 aug 2014 de la ora 23.05) să bruieze emisiunea lui Mircea Badea, care are loc în aer liber, lângă studiourile Antena 3. Ei sunt nemulţumiţi că Mircea Badea a avut un comportament agresiv, nejustificat şi jignitor faţă de unul dintre membrii comunităţii.

http://www.evz.ro/in-gura-presei-bruiata-de-motociclisti-mircea-badea-criza-de-nervi-tot-o-sa-rezolv-un-...-din-asta-asa-de-rau-incat-voi-primi-zece-ani-cu-executare.html

safe_image.php?d=AQCyDCzuG3e-4yf8&w=470&

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Cam o suta de motociclisti i-au "bruiat" aseara emisiunea, dupa cum spune chiar Mircea Badea pe pagina sa de fb.

 

Ca sa scape insa de protestul pasnic al motociclistilor (caterincos si pasnic, chiar daca MB i-a amenintat in fel si chip) martzafoiul acesta a folosit o smecherie: un alt fel de microfon.

 

El n-a mai folosit microfonul de tip lavalieră la rever pe care îl poartă de obicei, ci un microfon plasat foarte aproape de gură, care capteaza foarte puțin din zgomotul exterior. Astfel, motoarele motociclistilor protestatari nu s-au auzit in emisiune. http://www.reportervirtual.ro/2014/08/video-mircea-badea-atacat-de-motociclisti-ce-se-va-intampla-diseara.html

 

Nu este prima oara cand acest mascarici insulta motociclistii, provoaca la violenta si instiga impotriva acestora folosind un limbaj de mahala, amenintari, insulte si semne obscene in timpul emisiunii sale. Probabil nu se va potoli pana in ziua in care soarta-l va aduce nas in nas cu vreunul mai nedus la biserica...

 

Referitor la insultele si instigarile permanente ale mascariciului: CNA ul ce rol are ?


Un video de la evenimentul de-aseara: https://adevarul.ro/news/eveniment/marea-confruntare-mircea-badea-motociclisti-basescu-e-viata-mea-8_53fed7740d133766a8a64575/index.html

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

A ajuns politica si pe aici. O sa avem motociclisti antenisti si basisti ? Acum o sa vedem 1000 de motociclisti la B1 sau cum ? Nu este mai usor sa schimbi postul ? Sta in puterea fiecaruia sa se uite unde vrea. In rest este doar frustrare si ranchiuna.

Dezaprobarea vine din incercarea de a lipi numele de motociclist la o miscare cu nuanta politica. 

Daca vin cu 100 de prieteni sa scuip pe trotoar la B1 inseamna ca avem o miscare a comunitatii moto?

 

Eu dezaprob orice actiune politica care doreste sa imi puna o eticheta doar pentru ca apartin unei comunitati.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Motocicliștii s-au ținut de cuvânt și l-au bruiat aseară pe Mircea Badea. 

 

 

 

Vezi aici ce nu s-a vazut la TV (si nici macar nu s-a auzit, pentru ca - de unde se batea cu pumnii`n piept ca face si drege, de frica motociclistilor Mircea Badea a stat cuminte pe scaunasul lui si a folosit o smecherie tehnica) :  http://www.reportervirtual.ro/2014/08/video-badea-si-motociclistii-ce-nu-s-a-vazut-la-tv-5-clipuri.html

 

"Eu pe-ăsta îl caut acasă! Să moară în chinuri groaznice și să îi sărim cu picioarele pe cap." zicea Mircea Badea, despre un motociclist care  a trecut in viteza pe strada, in timpul emisiunii sale... Lucru ce a facut ca alti 100 de motociclisti sa-i bruieze emisiunea turand motoarele. Acum, karatistului spagatist i s-a facut frica. Raaau :

 

Mircea Badea chiar el
acum 27 minute : "Cand se anunta o adunare publica, fie chiar si o actiune de linsaj a unor scelerati, prin lege, jandarmeria se sesizeaza din oficiu. Nu mi-e mie frica ..."
 
:laugh:

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi-a placut niciodata fecioru' asta. Nu numai ca nu are talent dar n-are nici minte agera .n-are nici voce si are reactii intarziate.

De obicei,toate defectele lui se pun intr-un cuvant :Retard. :o

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Nu numai ca nu are talent dar n-are nici minte agera .

 

Reactiile lui sunt infantile. Cu un pic de agerime a mintii (macar la nivelul unui om normal) nu ajungea unde a ajuns: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-17993616-video-niste-motociclisti-dus-mircea-badea-ceara-socoteala-pentru-amenintarile-sale.htm

 

 Bogdan Naumovici: "Mai multi clienti si-au retras bugetele de media de pe Antena 3, in urma isteriei lui Mircea Badea".

 

 

... :laugh: Mircea Badea, chiar miel:

 

10616213_551736121593226_344668157997396

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri
" Bai, gata: imi cer scuze ca m-am enervat in timpul emisiunii atunci. E dreptul motociclistilor sa bruieze premeditat o emisiune si sa-l provoace intentionat pe unu care n-are nicio treaba cu ei. Cred ca e vina mea ca ei au venit la mine. Am luat lumina de la domnul Bogdan Naumovici si mi-am dat seama ca eu am fost inadecvat in relatia cu niste caprioare neprihanite venite intr-o plimbare pe loc cu motorul turat. S-a retinut: e vina mea pentru disconfortul provocat motociclistilor prin prezenta subsemnatului in fata Antenei. Imi cer scuze ca (...) nu i-am pocnit peste bot. "

Sa confruntam vorbele astea cu realitatea: "Mircea, eu sunt ala pe care l-ai amenintat. De ce nu pui in aplicare ce ai spus? Sunt aici, hai". 

 

:beach: 

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Epilog:

 

"Am văzut că dacă România politică, România adormită și România multinaționalelor nu sunt în stare să bată cu pumnul în masă, au fost în stare niște simpli cetățeni, întâmplător posesori de motociclete.

 

Striviți de lipsa de reacție a CNA, a politicienilor-complici, a multinaționalelor ultracinice, băieții și motoarele lor nărăvașe n-au mai rezistat în fața mașinii de împroșcat ură a lui Mircea Badea. S-au dus direct sub nasul lui, la masa lui, în ”gura” presei lui pentru a-i spune de la obraz: ”Băiete, așa nu mai merge!”. N-au folosit exact aceste cuvinte, dar ăsta a fost mesajul.

 

Ei, stăpânii liberi la minte ai cailor-putere au călcat ambreiajul, au strâns accelerația și au mers mai departe decât hipsterii. Și au făcut-o decent, ba chiar cu umor, semn că există încă arme împotriva statului confiscat de mafia politico-mediatică dincolo de ratingul lor, de sumele colosale pe care le vehiculează sau de procentele de prostime scoase la vot de ei în zilele alegerilor.

Urmăriți filmulețul cu tânărul care îi răspunde calm, de la obraz, reporteriție trimise de capii Antenei 3 pentru a-i intimida pe motocicliști. Ascultați-l atent, savurați-i spiritul libertăți neîngrădite în tipare comunistoide fabricate de oamenii lui Gâdea. ”M-a trimis Băsescu aici să protestez. Mi-a dat un milion. Îl iubesc pe Băsescu”. Vorbe ironice, pline de conținut pentru cei capabili să traducă mesajul, spuse în fața celor care împroașcă România cu ură și cu violență, în ciuda Codului Penal, a regulilor CNA și a bunului-simț. El, acel motociclist, a strâns în vorbele sale, în caii săi de putere civică și în demarajul către sediul confiscat de Ponta al Antenei 3 toate slăbiciunile României în genunchi. A vorbit în numele milioanelor de posesori de telecomandă care se lăfăie pe canapea în fața televizoarelor și înghit cu gura mare tot ce le îndeasă în creieri așii dezinformării și ai propagandei.

 

”Mitingul” motocicliștilor din fața lui Mircea Badea este un mare act de civism. Este revolta celor care nu se mai lasă călcați în picioare de celebritatea semenilor care nu cunosc cuvântul respect.

 

 

Jos, pălăria motocicliști ai României curajoase! Voi ați arătat că se poate când totul în jurul vostru părea  încălecat de ”sistem”. 

 

http://www.reportervirtual.ro/2014/08/jos-palaria-motociclisti-din-fata-antenei-3-voi-sunteti-adevaratul-cna.html

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

post-12124-0-67803500-1409658618_thumb.j

"Îmi bârâie unul cu motorul în cap. Eu tot o să rezolv un h a n d i c a p a t din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare. Eu pe-ăsta îl caut acasă! Să moară în chinuri groaznice și să îi sărim cu picioarele pe cap."

 

Simplu:

Ca te crezi adolf-micea, Mircea Ciobanul sau mircea badea...

Motociclistii au demonstrat ferm ca nu poti sa proferezi (si proliferezi) in public

gulgute d'a maidan... venite din putza gandirii!

 

Dar... la cum "performeaza" in continuare...

singurul "dialog" pe care il merita mirciulica-shpagat este: :tomato:

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Am urmarit confruntarea aia cu politaii in spatele motoristilor.

Ce mi-e Badea cu vointa lui de a parea Jmegher de cartier care "te face din vorbe"!!!??Dar nici mobristii aia nu se descurca la cuvinte. Mai sa zica "domne! Daca nu taci,il chem pă Tata,ca iel a facut armata la tanchisti si e grav de tine!" :o

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Emotiile de moment, insa toata situatia este una penibila. Liceenii contra creatorul de emisiuni manelist...

 

Oricum nefiind implicat este usor sa dai din tastatura asa cum facem noi. Neghiobi sunt consumatorii de astfel de emisiuni lipsite de substanta, cum ajung prostii astia in televiziune, beats me.

 

Noi sa fim sanatosi si sa facem km, amintiri si poze frumoase.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

AMR - Asociatia Motociclistilor din Romania a depus la Parchetul General al Romaniei astazi, 8 seotembrie 2014 Plangere impotriva numitului Mircea Badea, realizator si prezentator de emisiuni TV la Antena 3 in urma cazului de Instigare la omor si alte infractiuni. Au fost documentate si  ne referim in mod concret la actiunile sale din seara zilei de MARTI 26 august 2014 din timpul difuzarii emisiunii – in direct “Sinteza Zilei” a postului de televiziune Antena 3, dupa orele 23.00.

 

In acelasi timp, la rugamintea noastra, in virtutea bunelor relatii si a corespundentei intre asociatia noastra si ActiveWatch Agentia de Monitorizare a Presei, Mircea Toma, presedinte, a depus la CNA o sesizare profesionist redactata referitoare la acelasi caz. Asteptam cu multa atentie atat actiunea Parchetului cat si pe cea a CNA. 

 

Va tinem la curent. mai multe detalii pe 

https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Motociclistilor-din-Romania-Romanian-Motorcyclists-Association/214844815242729

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Apariție surprinzătoare pe circuitul de la Monza, în timpul etapei de viteză: un îndrăgit realizator de televiziune din România i-a fugărit pe motocicliști cu bâta în mână. “Ăștia ambalează pe-aicea ca să mă deranjeze pe mine. Las’ că-i prind io, o să le adunăm carnea de pe jos. Valentino Rossi, Marc Marquez, cretinisme, tupeu infantil, puști care vor să devină celebri.” a declarat Mircea Badea la secția de Poliție, unde a depus plângere împotriva sportivilor. “Niște șoferi ratați!” a încheiat el, după care i-a dat legătura lui Mihai Gâdea.

badea-vs-motociclisti-bata-kmkz-460x345.

http://www.kmkz.ro/de_ras/paparazzi-de_ras/mircea-badea-a-inceput-razboiul-mondial-cu-motociclistii/

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

 Asteptam cu multa atentie atat actiunea Parchetului cat si pe cea a CNA. 

 

 

10.000 de lei, 20.000 de lei… poate chiar se va duce către 70.000 de lei... Oare cât va scoate din buzunar Antena 3 pentru semnele obscene, injuriile, amenințările cu bătaia și moartea făcute de Mircea Badea în direct?

 

În scandalul cu motocicliștii, Mircea Badea a instigat la violență, a înjurat și a făcut semne obscene. Valentin Jucan, membru CNA, a spus că va propune cele mai aspre sancțiuni care, după litera legii, ar fi întreruperea emisiei postului. Inițial, pentru 10 minute.  http://www.evz.ro/mircea-badea-dormi-linistit-cna-lucreaza-pentru-tine.html

De altfel, aversiunea lui Mircea Badea pentru motocicliști era vizibilă încă din 2009, el calificându-i, într-una din emisiuni, pe lângă deja clasica formulă de "donatori de organe", drept indivizi cu "IQ redus", "puști cretini". El povestește că vreo "cinci câcați de ăștia" i-au tăiat calea pe Bulevardul Magheru și se lansează într-o cascadă de insulte pe lângă motivele care îl fac să îi urască îngrozitor pe acești  "puști, cretini, donatori de organe". După logica lui Mircea Badea el este cumva obligat să îi omoare pe motocicliștii care circulă cu viteză, iar acest lucru reprezintă un mare prejudiciu pentru el, nu din punct de vedere legal, ci pentru că ar trebui să trăiască cu ideea că a omorât pe cineva, că intră în ei cu mașina sau se lovesc ei de mașina lui. http://www.evz.ro/motociclistii-ii-pregatesc-o-noua-supriza-lui-mircea-badea-in-2009-badea-despre-motociclisti-ii-urasc-ingrozitor.html

 ActiveWatch Agentia de Monitorizare a Presei a depus la CNA o sesizare.

 

ActiveWatch consideră că au fost încălcate mai multe articole din Codul de reglementare a conținutului audiovizual. Insultele exprimate în emisiunea din 26 august august afectează mai mult decât persoanele sau comunitățile cărora le sunt adresate; sunt insulte la adresa profesiei jurnalismului. Prin aceste instigări fățișe la violență s-a ieșit total din sfera jurnalismului. Ne aflăm într-o zonă a propagandei disperate în favoarea unor interese ce nu au nicio legătură cu nevoia societății de a beneficia de informații și opinii diverse.

Prin sancțiunile mult prea blânde aplicate acestor fapte grave, CNA devine responsabil de escaladarea fără precedent a agresivității limbajului folosit de unii oameni de televiziune. http://www.radardemedia.ro/activewatch-scrisoare-catre-cna-in-cazul-mircea-badea-motociclisti/

 

Valentin Jucan (CNA) i-a adresat jurnalistului Mircea Toma o scrisoare, fiind intrigat de reacția întârziată a ActiveWatchcare l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA abia la două săptămâni după scandalul cu motocicliștii. 

 

Sunt sute de reclamații formulate în ultimile săptămâni în legătură cu emisiunea menționată dar care nu au ajuns pe masa CNA. Și nu numai în legătură cu această emisiune sau cu acest radiodifuzor. Îmi veți spune, probabil, "păi da, pentru că CNA nu a ținut ședințe". V-aș spune "păi nu, chiar dacă am fi ținut ședințe, majoritatea reclamațiilor ar fi fost ascunse de Laura Georgescu". Iar dumneavoastră știți asta, domnule Toma.

 

Sunteți la curent cu toate abuzurile doamnei Georgescu. În ultima vreme ați primit câteva critici consistente din partea opiniei publice și a unor colegi ai dumneavoastră de breaslă, din cauza indiferenței cu care ați tratat abuzurile și limbajul șefei CNA.

 

Cunoscând scopul pe care îl are ActiveWatch, ca organizație, pe dumneavoastră, personal, v-aș considera complicele Laurei Georgescu. Este adevărat că agravarea încălcărilor legislației audiovizuale nu a început odată cu venirea Laurei Georgescu în CNA. Dar cu siguranță ea a dat asigurări celor protejați (Antena3 și RomâniaTV) că nimic nu li se poate întâmpla. 

 

Cu toate apelurile pe care le-ați primit până acum, nu ați deranjat-o pe Laura Georgescu nici măcar cu o floare. Acum vă deranjează limbajul lui Mircea Badea? Este exact limbajul și comportamentul doamnei Georgescu, cel pe care nu l-ați condamnat așa cum ar fi trebuit." http://www.revista22.ro/valentin-jucan-cna-ii-reproseaza-lui-mircea-toma-activewatch-reactia-la-scandalul-mircea-badea-motociclisti-vas-considera-complicele-laurei-georgescu-nati-atinso-cu-o-floare-47269.html

AMR - Asociatia Motociclistilor din Romania a depus la Parchetul General al Romaniei astazi, 8 seotembrie 2014 Plangere impotriva numitului Mircea Badea, in urma cazului de Instigare la omor si alte infractiuni. 

 

De ce nu faci public continutul plangerii?

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Valentin Jucan (CNA) i-a adresat jurnalistului Mircea Toma o scrisoare, fiind intrigat de reacția întârziată a ActiveWatchcare l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA abia la două săptămâni după scandalul cu motocicliștii. 

 

Sunt sute de reclamații formulate în ultimile săptămâni în legătură cu emisiunea menționată dar care nu au ajuns pe masa CNA. Și nu numai în legătură cu această emisiune sau cu acest radiodifuzor. Îmi veți spune, probabil, "păi da, pentru că CNA nu a ținut ședințe". V-aș spune "păi nu, chiar dacă am fi ținut ședințe, majoritatea reclamațiilor ar fi fost ascunse de Laura Georgescu". Iar dumneavoastră știți asta, domnule Toma

 

De ce nu faci public continutul plangerii?

 

 

Am contactat Agentia ActiveWatch, personal pe dl. presedinte Mircea Toma si l-am rugat sa sesizeze CNA in privinta Mircea Badea. Si a facut-o imediat dupa wekkend, deci avem numai cuvinte de multumire.

 

Referitor la continutul plangerii, nu stiu daca acum este oportun sa postez continutul integral, dpdv procedural. O sa ma interesez la un avocat experimentat, fost prim-procuror. Nu vreau sa stric ceva. Parerea mea este ca Mircea Badea trebuie sa fie chemat mai intai la organele in drept. Ideea este ca am semnalat urmatoarele infractiuni: instigare la omor, instigare la violenta, tulburarea linistrii publice, folosirea de mijloace de propagare in masa pentru instigare. Pentru actiunea cu bata am semnalat infractiunea de tentativa de omor, intrucat a declarat ca vrea sa-l loveasca pe motociclist din mers. Am depus si CD cu imaginile video unde se pot auzi si discutiile, fondul sonor general ambiental, diversele comentarii. Pentru ca Antena 3 a scos filmarea proprie de pe Youtube, exista varianta sa fie nevoie de o lista de martori care sa ateste autenticitatea inregistrarii de pe CD-ul atasat si sa depuna marturie ca a urmarit emisiunea in direct la Antena 3, completand astfel proba video-audio. Atunci ma bazez pe voi sa propun zeci / sute de telespectatori.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Ideea este ca am semnalat urmatoarele infractiuni: instigare la omor, instigare la violenta, tulburarea linistrii publice, folosirea de mijloace de propagare in masa pentru instigare. Pentru actiunea cu bata am semnalat infractiunea de tentativa de omor, intrucat a declarat ca vrea sa-l loveasca pe motociclist din mers. 

 

Da, de fapt ce anume ai semnalat in plangere era intrebarea.

 

Cat despre autenticitatea inregistrarii difuzate pe Youtube: CNA inregistreaza la randul sau emisiunile, asadar Parchetul - daca are indoieli ref. la autenticitatea inregistrarii- n-are decat sa ceara CNA secventa sau sa faca o expertiza tehnica. Autenticitatea inregistrarilor audio/video nu se verifica cu martori. E mai simplu decat crezi, deci. (Martori? Cati motociclisti, oare, se uita la emisiunea astuia ca sa depuna marturie?) Hai sa fim seriosi... :-)))

 

PS: Mascariciului in mod evident I-E FRICA. Acum si de Lege. Altfel, de ce sa-si fi sters postarile razboinice de pe FB? Au disparut toate magariile sale pe acest subiect, postate de el insusi chiar el. Sau, poate, asa crede doar Mircica - asa cum postarea Youtube a fost salvata, precis si celelalte ... :-)))

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Incet, cu rabdare si perseverenta vom incerca sa rasturnam carul mare. Ideea este ca manifestari de acest gen sunt mult mai periculoase decat par, si daca nu reactionam - fiecare cum poate, ne putem trezi atacati cu de toate peste tot pe strada, ..."   ca asa s-a aratat la televizor....'.

Noi, ca si AMR putem face numai lucruri frumoase, legale, destul de destepte, dar numai la suprafata. Ce fac altii, cum fac altii, cand fac altii este fix treaba lor. Incercam sa ajutam cat putem.

 

PS: suntem cu ochii si pe Radu Banciu, si el s-a scapat de cateva ori pe post, dar fiind MULT mai destept nu a sarit calul. Prea tare.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

ntre timp domnul Mircea Badea se va antrena si la scris. Raspunsul la Plangerea Penala 5821/08.09.2014 a sosit. Are data comunicarii 27 octombrie 2014 cu numar 13789/P/2914 si ne confirma trimiterea spre cercetare Sectiei 2 Politie pentru infractiunea prevazuta in articolul 369 Cod Penal. Vom cere completarea si extinderea cercetarilor si asupra altor infractiuni, nu numai instigare la discriminare si tulburarea linistii publice. Mai multe pe facebookul AMR, in curand. 

Deci usor, mecanismul justitiei se pune in miscare. Incadrarea este extrem de blanda avand in vedere gravitatea faptelor, dar sunt sigur ca vom obtine extinderea cercetarilor. Cred ca si rezultatul scrutinului de duminica va conta.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Respect Emi Teodor si sa ai asfalt uscat!

 

Motociclistul i-a dat lectia cuvenita maimutoiului Badea, dupa ce acesta a amenintat, a insultat si a jignit o multime de oameni la locul lor (in cazul asta, motociclisti si/sau sportivi)... Ne-a facut un serviciu tuturor -motociclisti sau nu- pedepsind vedeta TV pentru comportamentul abuziv.

 

Emi Teodor, după ce i-a umflat nasul lui Badea: “Sper ca de acum încolo să aibă mai mult bun simţ!”

 

http://www.evz.ro/masacru-filmul-meciului-in-care-mircea-badea-a-fost-snopit-in-bataie-de-motociclistul-pe-care-l-a-provocat-la-lupta.html


Raspunsul la Plangerea Penala 5821/08.09.2014 a sosit. Are data comunicarii 27 octombrie 2014 cu numar 13789/P/2914 si ne confirma trimiterea spre cercetare Sectiei 2 Politie pentru infractiunea prevazuta in articolul 369 Cod Penal. 

 

Continutul plangerii cat si raspunsul la aceasta plangere pot fi publicate ? 

 

Daca nu, de ce nu? Daca da, publica-le!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

e rusinos din partea unui campion sa il lase sa termine stand pe propriile picioare.

 

 

aici eu am o alta parere, cred ca a facut foarte bine ca l-a umilit, fara insa a exagera cu bataia.

 

totusi, lupta a fost inegala (chiar daca Badea a cerut-o) si unui sportiv profesionist sau unui practicant sustinut al oricarei discipline sportive ii e usor sa infranga un novice. de aceea cred ca motociclistul n-a urmarit sa-l cotonogeasca, mai mult ca sigur a tinut cont de etica purtarii unei lupte cu un inamic nevolnic... miza colegului nostru (cred ca) a fost sa umileasca si sa sanctioneze maimutzoiul, nu sa-l trimita la spital. eu cred ca a procedat inteligent astfel.

 

in plus, Badea a cerut incheierea luptei, ce era sa-i mai faca?

eu zic ca asa cum l-a batut, l-a batut foarte bine si suficient :-)

(chiar daca la "prima lectura", maimutzoiul Badea se preface ca n-a inteles nimic, dar este evident lipsit de aplombul sau obisnuit, desi scheauna nitzelus : http://www.videonews.ro/video/faze-tari-de-la-tv/mircea-badea-dupa-meciul-de-box-cu-motociclistul-nu-am-fost-facut-nici-knock-out-nu-am-nicio-vanataie-xoAY2mpH3nO.html)

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Tauru' e tare in gura. Si multi care urmaresc ciondaneala aia din film o sa interpreteze ca ciumegul chiar stie sa dea cu ştanga.

Nu Tata. Trebuia luat pe targa. Asa,sa isi ia scutire de la munca pe motiv medical pe buna dreptate :o

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Continutul plangerii cat si raspunsul la aceasta plangere pot fi publicate ? 

 

Daca nu, de ce nu? Daca da, publica-le!

 

Acestea sunt acte si demersuri de procedura penala si nu sunt foarte lamurit daca pot si puse pe net. O sa ma consult cu un avocat daca eventual voi putea publica numai fraze, bucati, etc. In orice caz trebuiesc scoase antetul parchetului, semnaturile, numele procurorilor, stampilele, si alte chestii similare. 

Urmeaza ceva mai multe detalii pe facebook-ul asociatiei AMR.

Mai interesant este faptul ca subiectul MIRCEA BADEA a disparut de pe forumul motociclism.ro, ceea ce iar este o lucrare urata.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×