Mergi la conţinut
green.kecske

Să Creştem Un Campion!

Recommended Posts

Un tânăr motociclist care a reprezentat de atâtea ori Timişul la competiţii unde a urcat pe primele trepte ale podiumului are nevoie de susţinere. "Să creştem un campion" se numeşte proiectul prin care prietenii lui Vlad vă cer să vă implicaţi în susţinerea acestui sportiv, pentru a-i asigura acces la competiţiile internaţionale.

 

post-41220-0-63018100-1421622671_thumb.j

 

Vlad Neaga a început oficial motociclismul la o vârstă fragedă - 10 ani. Dacă la început au fost doar doi oameni care au crezut în el, părinţii lui, din al treilea an, impresionaţi de perseverenţa şi talentul tânărului, s-au mai alăturat 5 prieteni. În 2014, la 15 ani, Vlad câştigă categoria SOpen Supermoto, rezervată seniorilor. Cu această victorie peste o sută de noi susţinători îşi pun speranţa în el şi în faptul că acest tânăr talentat poate deveni, într-o bună zi, noul Campion Mondial de Supermoto. Dar sportul de performanţă are nevoie şi de suport material.

 

"Un tânăr român, campion mondial, într-un viitor deloc îndepărtat! Dar pentru că singurele fonduri reale sunt cele proprii, care au fost investite toate în ultimii 5 ani de sport de performanţă, îndrăznim să va rugăm să ne susţineţi. E mult mai uşor să ceri ajutor de la prieteni, de aceea noi lansăm această campanie către prietenii lui Vlad, prietenii noştri, ai voştri şi prietenii prietenilor lor. Susţinători-prieteni, simpatizanţi-prieteni, iubitori de motociclism–prieteni participaţi prin aportul vostru la "creşterea" unui campion!", scriu prietenii lui Vlad pe această pagina de internet de susţinere a lui Vlad Neaga.

 

Cum îl poţi susţine pe campion?
• Sponsorizandu-l cu echipament, piese, consumabile moto, combustibil pentru deplasări etc;
• Promovându-l tuturor;
• Redirecţionând 20% din impozitul pe profit al societăţii tale;
• Prin depunere sau transfer BANCAR în conturile:

 

În perioada 26-29 martie va avea loc prima competiţie mondială din anul 2015. Vlad va fi introdus în atmosfera celei mai înalte competiţii de motociclism, va învăţa ritmul Mondialului şi va fi acolo, pregătit să facă faţă provocărilor.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×