Mergi la conţinut
green.kecske

Turişti Expulzaţi Din Cambodgia, După Ce Au Mers Goi Pe Motociclete

Recommended Posts

Trei studenţi europeni au fost expulzaţi din Cambodgia după ce au fost prinşi de poliţie în timpul unei "cascadorii" cel puţin neobişnuite.

 

Britanicul Crawford Brown, în vârstă de 24 de ani, împreună cu o prietenă finlandeza şi încă un turist italian au fost arestaţi de poliţia din Phnom Penh pentru "violarea obiceiurilor şi culturii ţării". "Nu le putem permite turiştilor să se ocupe de acte pornografice în ţara noastră", a declarat poliţia. Dar ce au făcut cei trei?

 

Cum se poate vedea în clipul de mai jos, studentul britanic, împreună cu prietena sa, mergeau pe străzile unui oraş din apropiere de Phnom Penh complet goi. De aceea, cei doi studenţi au fost arestaţi, dar nu înainte ca cineva să imortalizeze câteva momente din isprava lor cu un smartphone şi să le posteze pe net.

 

Brown este student la University of the West of Scotland, iar ceilalţi doi "nudişti" sunt studenta finlandeză de 21 de ani Catarina Aarnio şi italianul Giancarlo Alocca, în vârstă de 30 de ani. Se pare că incidentul ar fi avut loc în districtul Leuk Daek, la 80 de kilometri de sud de Phnom Penh.

 

Şeful poliţiei din Kandal Eav Chamroeun a declarat pentru Phnom Penh Post: "Cred că aceasta este prima dată când străinii merg pe motocicletă goi în Cambodgia. Acţiunile lor au încălcat grav integritatea morală a Cambodgiei, tradiţiile şi cultura ţării, pe lângă legea cambodgiana."

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qTFJ_icjiB0

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×