Mergi la conţinut

Recommended Posts

Constructorul japonez Honda va dezvolta in urmatorii ani o motocicleta cu trei roti, urmandu-le exemplul rivalilor de la Yamaha care au prezentat deja modelul triciclu Yamaha Tricity. Cei de la Honda nu au oferit nicio informatie despre noua motocicleta, singurele indicii despre aceasta fiind schitele depuse de japonezi pentru inregistrarea brevetului.

 

Se pare ca noul triciclu al celor de la Honda va fi prima motocicleta cu trei roti de pe piata, toate celelalte modele cu trei roti prezentate pana in momentul de fata fiind scutere, inclusiv modelul Yamaha Tricity. Din schitele publicate reiese faptul ca noua motocicleta va folosi platforma si motorul modelului actual Honda NC700S.

 

Platforma modelului NC700 se dovedeste a fi una dintre cele mai versatile de pe piata, aceasta fiind folosita si de alte motociclete precum CTX700, NC750X, NM4, scuterul Honda Integra si acum de catre noul triciclu dezvoltat de japonezi.

 

Schitele cu brevetul inregistrat de constructorul japonez ne arata ca inginerii Honda lucreaza la o versiune cu doua roti fata. Suspensia noului model va fi de tip “paralelogram”, pentru a le permite rotilor sa se miste sus si jos in relatie una cu cealalta.

 

Bineinteles ca in imagini sunt prezentate doar schitele, insa este putin probabil ca versiunea finala (daca va exista o versiune de productie) sa arate la fel cu schitele inregistrate pentru obtinerea brevetului. Totusi, asemanarea cu modelul Honda NC700 ne arata cam in ce directie se vor orienta inginerii japonezi.

 

Sursa

 

post-41766-0-02982500-1422256641_thumb.j

post-41766-0-81062600-1422256641_thumb.j

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×