cioco 0 Adaugat pe 21 Noiembrie, 2005 cadru(toto ce e pe el)200 eur cadru+motor-250eur este un cz de cross din 1991(copiat dupa honda cr di anii 80) motorul este in sb-rel suplimentare 0722242210-stefan Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 23 Noiembrie, 2005 cadru(toto ce e pe el)200 eur cadru+motor-250eur este un cz de cross din 1991(copiat dupa honda cr di anii 80) motorul este in sb-rel suplimentare 0722242210-stefan <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Chychy 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2005 nenea cat face motorul ala complet. am si eu unul si as vrea sa il iau. sunt din Oradea si astept raspuns Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cioco 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2005 il dau cu 250 tot.si fii linistit ca nus "nenea".mai am si pistoane si segmentii noi,ti le dau cadou. roata fatza, cu tot cu ansamblu de franare(disk, pompa, etrier) la ce pret este? Ma intereseaza si ce diamteru are. Merci! <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
resimre 0 Adaugat pe 28 Noiembrie, 2005 motorul functioneaza?e de 250cm3? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
drakulaxxx 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 nu vrei tu masina ? acte si stare tehnica BUNA! DACA VREI DAMI UN TL 0720329732 SAU buzzariders@....................... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
luciferus_the_devil 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 pe mine m-ar interesa ghidonul rezervorul daca ai si telescoapele.. si cat costa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
victor Cz 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 buuueeeee cico m-ar interesa si pe mine un manson si nr de cross CE ZICI CAT VREI PE ELE (le dai scump)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mircica 0 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2006 mai este valabil anuntul? daca mai este valabil da-mi si mie un mail la iflorin2000@k.ro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cioco 0 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2006 mai este valabil anutul nou nr de contact 0729903037 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri