Chychy 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2005 Modelul motocicletei: KTM An de fabricatie: 2003 Capacitate cilindrica: 50 Putere: Nr. de Kilometri: nici 100 de km Situatia actelor: ok Starea motocicletei: aproape nou Culoare:gri PRET: 25 mil Oras: Oradea Persoana de contact / nr. de telefon: Cristi 0740933892 0722238910 Alte detalii... Este automat, eu il am de 2 luni. Actele sunt in regula. Il vand deoarece am mare nevoie de bani. Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Poze nu am, dar o sa pun in curand. Sa auzim de bine si ``asfalt uscat`` Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tetragammon 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2005 dar ai putea si tu sa pui makar o poza cu el!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pikiu_ktm 0 Adaugat pe 24 Noiembrie, 2005 vrem POZE PUNE POZE,POZE,POZE vrem POZE PUNE POZE,POZE,POZE <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Chychy 0 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2005 Cineva mi-a promis ca imi da o camera in weekend. o sa pun poze atunci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri