Salutare dragi motociclisti!
Am permisul din 2009 dar pana acum am avut alte prioritati, cred ca e momentul sa mi achizitionez 2 roti.
Mi ar prinde bine niste pareri avizate in vedera achizitionarii unei motociclete care sa mi se potriveasca.
Am 1,93m si mi doresc un suzuki intruder 1800, dar pana acolo mai e cale lunga asa ca am s o iau incet.
Ma tot uit dupa una, dupa alta si am ajuns la ceva concluzii dar asa cum am zis mai devreme mi ar prinde bine niste pareri avizate.
Imi cam plac: kawasaki drifter/vulcan,yamaha dragstar classic, imi par mai mult decat acceptabile pentru un incepator.
Va rog sa tineti cont de cei 193 de centimetrii, va multumesc anticipat pt sfaturi/pareri.
Asfalt uscat!
Salutare dragi motociclisti! Am permisul din 2009 dar pana acum am avut alte prioritati, cred ca e momentul sa mi achizitionez 2 roti. Mi ar prinde bine niste pareri avizate in vedera achizitionarii unei motociclete care sa mi se potriveasca. Am 1,93m si mi doresc un suzuki intruder 1800, dar pana acolo mai e cale lunga asa ca am s o iau incet. Ma tot uit dupa una, dupa alta si am ajuns la ceva concluzii dar asa cum am zis mai devreme mi ar prinde bine niste pareri avizate. Imi cam plac: kawasaki drifter/vulcan,yamaha dragstar classic, imi par mai mult decat acceptabile pentru un incepator. Va rog sa tineti cont de cei 193 de centimetrii, va multumesc anticipat pt sfaturi/pareri. Asfalt uscat!
Distribuie această postare
Link la postare
Distribuie pe alte site-uri