Mergi la conţinut

Recommended Posts

Constructorul japonez Kawasaki a depus deja mai multe schite de brevet pentru o noua motocicleta sport, propulsata de un motor electric. Astfel, japonezii ne dezvaluie o parte din planurile lor de viitor, precum si directia spre care se indreapta industria moto. Cei de la Kawasaki au depus in ultimele trei luni, la OSIM, planurile pentru 10 modele noi de motociclete sport.

 

In schitele depuse de japonezi se poate observa locul special rezervat pentru acumulatorul motorului electric. Primele informatii despre aceste modele electrice au aparut inca din 2012, insa planurile depuse la OSIM in ultima perioada de catre constructor ne indica faptul ca cei de la Kawasaki si-au intensificat activitatea in acest segment de piata.

 

Nu este exclus ca pe lista noilor motociclete electrice sa apara si modelele Ninja E2 sau Ninja E2R, denumiri care au fost inregistrate de curand la OSIM de catre constructorul japonez. Cei de la Kawasaki se alatura, astfel, unui grup mai mare de constructori , printre care si Suzuki, care lucreaza deja la motoarele electrice care vor propulsa in viitorul apropiat motocicletele sport.

 

Se pare ca industria moto se indreapta spre aceeasi directia cu segmentul auto, unde aproape fiecare constructor important din domeniu a lansat deja cel putin un model de masina propulsata de un motor electric. Mai mult, dupa achizitionarea companiei Brammo de catre Polaris, este de asteptat sa apara pe piata si primele ATV-uri ale constructorului american cu motoare electrice.

 

Sursa

 

post-41766-0-28558600-1426147232_thumb.j

post-41766-0-44119600-1426147236_thumb.j

post-41766-0-93433500-1426147239_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...