Mergi la conţinut

Recommended Posts

Una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniul powersports, americanii de la Polaris, au anuntat recent ca au achizitionat pachetul majoritar de actiuni al companiei Timbersled Products. Cei de la Timbersled au devenit celebrii in intreaga lume dupa ce au lansat pe piata primul sistem de senile pentru motociclete.

 

Denumit, Timbersled Mountain Horse, acest sistem este special proiectat pentru motocicletele din categoria off-road si presupune inlocuirea rotilor cu un sistem de senila si schi. Astfel, motocicleta dumneavoastra este transformata intr-un vehicul all-season.

 

„Suntem bucurosi ca am reusit sa adaugam si marca Timbersled in portofoliul bogat al companiei Polaris. Timbersled a creat primul produs de acest fel de pe piata, revolutionand in acel moment industria powersports. Suntem nerabdatori sa aflam ce se poate realiza pe acest segment de piata, avand la dispozitie tehnologia si fondurile de care dispune in acest moment compania noastra” a spus Scott Wine, presedinte si CEO la Polaris.

 

„Integrarea in familia Polaris este un lucru foarte bun pentru noi. Angajamentul nostru pentru clienti este de a dezvolta in continuare produse de cea mai inalta calitate pentru segmentul powersports si nu avem niciun dubiu ca acest lucru nu se va intampla, avand in vedere resursele de care dispun noii parteneri de la Polaris” a declarat Allen Mangum, presedinte al Timbersled Products.

 

Timbersled va continua sa functioneze si sa dezvolte noi produse sub acelasi brand, separat de compania mama Polaris. Va reamintim ca cei de la Polaris mai detin si marcile de motociclete Victory, Indian si Brammo, precum si recenta achizitie Pro Armor. Mai jos puteti vedea un clip de promovare a sistemului de senile pentru motociclete Timbersled Mountain Horse:

 

Sursa

 

https://www.youtube.com/watch?v=PYCT-qWZz44

 

post-41766-0-22563900-1430117060_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...