netmatch 0 Adaugat pe 8 Decembrie, 2005 Modelul motocicletei: Yamaha Majesty An de fabricatie: 2005 Capacitate cilindrica: 250 Putere: Nr. de Kilometri: Situatia actelor: talon Italia Starea motocicletei: foarte buna Culoare:petrol metalizat PRET: 1200E fix Oras: Bucuresti Persoana de contact / nr. de telefon: Cristi 0722 161 107 Alte detalii......nu stiti ce pierdeti! Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
remusktm2001 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 vrei la schimb un laptop fujitsu siemens p4? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bunicu 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 vrei la schimb un laptop fujitsu siemens p4? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
remusktm2001 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 de unde stii tu ce laptop am eu de zici ca e 750 e neg?eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu te mai bagi ca o lingura nespalata in vorba la doi oameni. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bunicu 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 de unde stii tu ce laptop am eu de zici ca e 750 e neg?eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu te mai bagi ca o lingura nespalata in vorba la doi oameni. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Acidripp 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 iti ofer io pe el urmatoarele: laptop Compaq evo n600c Intel Pentium 3 M la 1200 512 DDR , 20 Gb hdd , 32 Video , dvd 3,5 ore pe baterie cu travel kit de la Trust plus o camera video Sony Trv57 360x digital 20x optic efecte imagine 2 baterii = 500 minute Nightshot , Steadyshot , Lampa incorporata geanta piele te rog io zi ca vrei PS= leptopu inca are garantie Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
remusktm2001 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 NU POT SA FAC SCHIMB PT CA VREAU SA DAU LAPTOPUL SI DI DE BANI SI SA IAU UN SCOOTER Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Acidripp 0 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2006 NU POT SA FAC SCHIMB PT CA VREAU SA DAU LAPTOPUL SI DI DE BANI SI SA IAU UN SCOOTER <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stef_king2004 0 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2006 Nu vrei o yamaha aeorx model 2000 la schimb ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
netmatch 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 Salut.Trimite te rog,o poza,doua cu Aeroxul,poate facem ceva,i-au intrat lu' a mea scuterele la inima si pe asta nu poa' sa stea...cica e prea greu...femeile astea! si...gaseste o solutie la cum dracu ajungem unul la altu',tu fiind la Iasi si eu la Bucuresti.Cristi 0723216711.Astept raspuns Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stef_king2004 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2006 da nu se pune problema de transport ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexpavelescu 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2006 Are numere de italia pe ea? SAu e radiata in Italia? Vama? Daca vrei sa mai lasi la pret (40.000.000) sunt interesat sa-l vad. Multumesc Alex Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
netmatch 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2006 S-A VANDUT!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri