Mergi la conţinut
  • 0

Achizitionare Motocicleta...incepatoare :-)


clopotica

Întrebare

Buna ..ptr inceput. M-am hotarat sa achizitionez o motocicleta. Fac precizarea ca sunt incepatoare...ca inca am acea temere probabil justificata in ceea ce priveste conducerea unui motor . Nu am cunostinte tehnice care sa ma ajute in achizitionarea unei motociclete de aceea va cer sfatul . Mi-am oprit atentia asupra unei motociclete Yamaha , 125cc. Dar asa cum am precizat , cunostintele mele sunt inexistente in acest domeniu. Astept cu mare interes parerile voastre atat in ceea ce priveste achizitionarea unei motociclete cat si a echipamentului necesar. Va multumesc! :winkiss:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

4 răspunsuri la această întrebare

Recommended Posts

  • 0

Clopotico, ce inaltime ai si unde vrei sa mergi cu motorul (in oras, intre orase, pe dealuri)? Ce gen de motoare iti plac? Cu multe plastice pe ele, fara, cu furca lunga in fata, sa stai aplecata pe rezervor, lasata pe spate sau ca pe scaun?

 

Ai mers la scoala, ai permis? Nu stiu daca iti place, dar simplu, elegant, destul de ieftin, comod si bun atat in oras cat si in afara este maxiscooterul. Scapi de ambreiaj si schimbat viteze, este cat o motocicleta, dar se strecoara mai usor in oras, aerodinamica buna la mers in afara orasului, mai usor si de intretinut, nu ai lant de curatat si uns. Nu sunt foarte puternice si desi initial pare intimidant, este un ponei... Aici poti vedea Suzuki Burgman, Yamaha Majesty, Honda Foresight sau Silverwing... In afara tarii sunt babe care merg pe din astea... Deci nu trebuie sa te sperii de ele, dar tot tre' sa le respecti... Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la întrebare...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...