bikeshop 51 Adaugat pe 9 Iunie, 2015 Aprilia RSV Mille R An fabricatie: 2007 Cilindree: 998 cmc Putere: 143 CP Prima inmatriculare: 2012 Nr. kilometrii: 3500 ITP: 2017 Acte: Inmatriculat RO (este pe numele meu - sunt al doilea proprietar) Detalii: Inlocuit in luna Mai 2015: anvelope Pirelli Diablo Rosso 2 (cele originale Metzeler sunt in stare foarte buna se dau cu motorul, le-am inlocuit pt ca sunt din 2007) ulei motor + filtru ulei lichid frana fata si spate lichid ambreiaj ulei furca fata + semeringuri si protectie praf (le-am inlocuit deoarece unul a inceput sa curga datorita neutilizarii) Alte accesorii: casca Aprilia Racing by Suomy marimea M noua. parbriz PowerBronze + cel original sa pasager + monopost furca fata Ohlins frane Brembo Oro 2 chei manual utilizare, carte service certificat de conformitate (unul emis de Aprilia in 2007 si unul de reprezentanta la vanzare in 2012) Pret: 5800 euro Tel: 0723 526973 Attached Thumbnails Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri