Mergi la conţinut
green.kecske

Guy Martin A Participat La Cursa Din 2015 Tt Zero Race

Recommended Posts

Guy Martin și-a asigurat intrarea în ultima clipă pentru clasa ȚȚ Zero din acest an, organizată în cadrul festivalului Isle of Man TT Race, întrecându-l pe colegul său rănit William Dunlop pe vehicului electric Victory. 

 

post-41220-0-21050700-1433941835_thumb.j

 

Dunlop a fost rănit într-un accident pe 8 Iunie la Banca Laurel, acesta și-a rupt coastele și a fost nevoit să se retragă din cursă TT. De asemenea, după consultațiile cu ambele echipe și ambii piloți, colegul său Tyco BMW o să preia vehiculul pentru cursa din 10 iunie.

 

Martin deja a făcut o cursă cu motocicleta, completând o tură din circuit din timpul pratic. El a completat această tură de circuit cu o viteză medie de 104 mph, aproximativ cu 14 mph mai încet față de poziția lui John McGuiness care conducea Mugen Shinden. 
Martin a comunicat că a fost șocat când a văzut cât de puternică este motocicleta americană.

 

"Este rapidă! Este foarte diferită. Nu are angrenaj, doar se duce și se duce în continuare! Este cel mai straniu, ciudat lucru. Este viitorul nu-i așa?"
"Se aude un pic din zgomotul vântului, dar de asemenea și frânele sunt zgomotoase, sunt anumite frâne, ca și cele de pe superbike-ul meu, din care nu auzi nimic! Este straniu, nu este vorba că e ceva greșit, doar că nu sunt obișnuit, este cel mai straniu lucru. Vine! Se întâmplă! "

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×