Raceru 0 Adaugat pe 14 Decembrie, 2005 Modelul motocicletei: wv lupo An de fabricatie: 2003 Capacitate cilindrica: 1000 Putere: Nr. de Kilometri: 58000 Situatia actelor: inmatriculata Starea motocicletei: Culoare:alb PRET: Oras: Persoana de contact / nr. de telefon: cipri Alte detalii...0740309464 Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Modelul motocicletei: An de fabricatie: Capacitate cilindrica: Putere: Nr. de Kilometri: Situatia actelor: Starea motocicletei: Culoare: PRET: Oras: Persoana de contact / nr. de telefon: Alte detalii... Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SSS 0 Adaugat pe 14 Decembrie, 2005 vinzi vw? ce motor are? aer cond are?la cat il evaluezi ? da mi detalii .se poate factura ? tel meu 0722 286 412 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CT-46-BIT 0 Adaugat pe 14 Decembrie, 2005 Am o Yamaha ThunderCat de 600 cmc din 98', foarte bine intretinuta, cumparata de la Octav (daca-l cunosti), eu am pret pe motor de 4500 de Euro negociabil, eu am dat pe ea 4600 in martie, sunt primul proprietar din Romania, a fost adusa din Germania unde a mai avut doar un proprietar. Motorul este acum intr-o camera foarte bine incalzita si acoperita cu o husa. Anuntul meu cu poze il poti vedea aici pe site daca il cauti. Daca nu-l gasesti si te intereseaza, da-mi un mail la "iobarbu@cne.ro" Sunt dispus sa mai platesc ceva peste, dar ma intereseaza ce pret ai tu pe masina. Motorul este cel care apare in logo din stanga!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri