Mergi la conţinut
green.kecske

Povestea Lui Vido Laszlo, Cel Mai Bătrân Motociclist Maghiar

Recommended Posts

Bătrân, cu părul alb, dar rebel în suflet. Are 73 de ani şi conduce motocicleta ca-n prima zi. Road Patrol MC România a desfăşurat de curând a 13-a ediţie a Bikers Festival 2015. Acolo s-a putut vedea Vido Laszlo, un domn de 73 de ani, care a venit cu motocicleta din Ungaria, pentru a şasea oară în România. Acesta este prezent la toate evenimentele dedicate motocicliştilor desfăşurate de Road Patrol MC.

 

post-41220-0-40328900-1435735067_thumb.j

 

De 62 de ani, motocicleta îi este tovarăşă, a participat la numeroase competiţii, a fost campion al Ungariei şi, încă din 1948, ziarele scriau despre tânărul motociclist cu nebunia în sânge.

 

"250.000 km am mers cu această motocicletă, o am din Februarie 1982 şi, de atunci, circul cu ea. Nu am schimbat-o niciodată şi nici nu am avut probleme. Asta este viaţa mea, motocicleta care mă însoţeşte peste tot în lume, de atâţia ani", ne-a spus bătrânul.

 

Mai mult, acesta povesteşte că, deşi şi-a dedicat mai mult din jumătate de viaţă acestui sport şi hobby deopotrivă, nu a avut niciodată probleme cu familia. Aceasta l-a înţeles, l-a susţinut şi i-a fost alături atunci când a avut nevoie.

 

Domnul Laszlo nu se pare că ar vrea să renunţe în curând, pentru că, o spune însuşi el: "Îmi plac foarte mult tineretul şi gaşca".

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×