Mergi la conţinut
green.kecske

Cursă Aşa Cum Trebuie Între Un Renault Megane Rs Și Un Bmw S1000Rr

Recommended Posts

Renault Megane RS provoacă la duel pe un BMW S1000-RR! Cine va ieși învingător, motocicleta sau mașina? Ei bine, dacă duelul ar fi dintre un Ferrari și un BMW S1000-RR , atunci șansele ar fi de partea mașinii. În cazul nostru, se duelează un Renault Megane RS, care este departe de cea mai rapidă mașină.

 

Totuși, în unele cazuri cum ar fi condițiile climaterice, calitatea carosabilului, numărul de curbe și experiența șoferului, Renault Megane RS ar putea să aibă șanse la victorie. O astfel de situație este și cazul nostru, un duel dintre aceștea pe circuitul de la Nurburgring care este plin de curbe și unghiuri de atac extrem de dificile.

 

BMW S1000-RR are un motor care dezvoltă 193 CP, o motocicletă foarte performantă, pe când Renault Megane RS dispune de doar 265 CP care îi permit să accelereze până la 100 km/h în 6 secunde. Șansele mașinii sunt nule, dar, dacă comparăm performanțele, nu vă grăbiți să trageți o concluzie pripită. Se prea poate că filmulețul de mai jos ar putea să vă schimbe părerea.

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×