Mergi la conţinut
green.kecske

Bmw Motorrad Introduce Lumini Dinamice Pentru Frânare

Recommended Posts

Frânarea şi posibilitatea de a fi observat în trafic în momentul frânării este doesebit de importantă pentru motociclişti. Acesta este motivul pentru care BMW Motorrad a dezvoltat o lumină de frânare dinamică, ceea ce reprezintă o componentă a strategiei "Safety 360°".

 

post-41220-0-16496900-1436266892_thumb.j

 

Aceasta are rolul de a-i avertiza şi mai bine pe conducătorii care sunt în spate cu privire la manevra de frânare a motocicletei din faţa lor.

 

Această funcţie suplimentară de lumină pentru frână, avertizează traficul din spate în două etape, când motocicleta din faţă frânează puternic sau realizează o frânare de urgenţă. Prima etapă este activată când motocicleta decelerează de la viteze de peste 50 km/h. În acest caz, lumina pentru frână luminează intermitent cu o frecvenţă de 5 Hz.

 

Disponibil la şase modele din gama anului 2016

 

Lumina pentru frânare dinamică este disponibilă ca opţiune din fabrică în combinaţie cu ABS Pro (în combinaţie cu opţiunea "Ride Modes Pro") pentru gama 2016 a modelelor R 1200 GS, R 1200 GS Adventure şi S 1000 XR. Modelele tourer de lux K 1600 GT, GTL şi GTL Exclusive vor dispune standard de această dotare de siguranţă cu începere de la gama anului 2016.

 

Comparativ cu sistemul ABS convenţional, ABS Pro permite frânarea asistată de ABS în momentul înclinării pentru un plus de siguranţă în viraje. Astfel, ABS Pro previne blocarea roţilor când se realizează o frânare rapidă; acest lucru reduce schimbările bruşte de direcţie în momentul manevrelor de frânare puternică şi previne ca motocicleta să se ridice de spate neintenţionat. Beneficiile pe care ABS Pro le oferă pilotului sunt o reacţie sensibilă şi un nivel ridicat de frânare şi stabilitate, alături de cea mai bună decelerare posibilă în viraje.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×