Mergi la conţinut
green.kecske

Motocicletă Împodobită Cu 200.000 De Cristale Swarovski

Recommended Posts

O româncă talentată a cucerit Canada. Cântăreaţă de muzică pop şi clasică, Angelica Ganea este şi scriitoare, iar mai nou a debutat în domeniul motocicletelor personalizate. Românca a reuşit performanţa de a orna cu 200.000 de cristale swarowski o motocicletă pe care o va vinde la licitaţie.

 

post-41220-0-11802400-1436267184_thumb.j

 

Angelica Ganea, a cărei muzică este binecunoscută în Canada, şi-a dedicat 1500 de ore din viaţă transformării unei motociclete clasice într-o adevărată bijuterie. Cu o răbdare incredibilă, artista a aplicat 200.000 de cristale pe o motocicletă.

 

"Când am primit motocicleta, i-am dat târcoale două săptămâni, neştiind dacă să o ating sau nu. Angelica mărturiseşte că şi-a descoperit talentul artistic încă din copilărie. Totul a început în România, unde m-am născut şi am crescut. Am cântat de când aveam 6 ani şi, pe măsură ce creşteam, îmi imaginam că port pe scenă rochii strălucitoare. Doar că în România, la acea vreme, nu găseai cristale decorative prin magazine. Aşa că mi-am făcut singură costumele pentru apariţiile pe scenă. Mai târziu, când m-am mutat în Canada, unde aveam toate posibilităţile, am dat frâu liber imaginaţiei", a povestit Angelica Ganea.

 

post-41220-0-15620200-1436267185_thumb.j

 

Artista româncă vrea ca prin vânzarea motocicletei să facă două lucruri-să doneze o parte din bani unor acţiuni de caritate, iar cu o altă parte să îşi achite costurile lansării ultimului său album muzical, dar şi a cărţii pe care a scris-o recent.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×