Mergi la conţinut
green.kecske

planificare Trasee Ireproşabile În Canada, Pentru Iubitorii De Atv-Uri

Recommended Posts

Iubitorii traseelor montane pentru ATV-uri sau snowmobile din Canada au de ce să se bucure. Guvernul canadian, în parteneriat cu CNS (National Trails Coalition), au anunţat alocarea sumei de 10 milioane de dolari pentru proiecte ce prevăd amenajarea şi întreţinerea traseelor montane pentru agrement, inclusiv a traseelor pentru ATV-uri, motociclete şi snowmobile.

post-41220-0-05652200-1436272963_thumb.j

Canada este o ţară recunoscută pentru peisajele superbe şi traseele montane pentru agrement, care le oferă pasionaţilor de ATV-uri, side-by-side-uri sau snowmobile posibilitatea să descopere natura. Scopul acestei iniţiative a guvernului canadian este de a dezvolta aceste trasee montane, pentru a oferi mai multe variante de trasee prin natură pentru turişti. Acesta este un exemplu foarte bun de urmat şi pentru România, având în vedere posibilităţile enorme de care dispunem.

post-41220-0-30349500-1436272962_thumb.j

Poate România nu se ridică la nivelul Canadei, însă oferă multe posibilităţi de trasee montane pentru pasionaţii de ATV, enduro sau snowmobile. Segmentul vehiculelor ATV (All-Terrain Vehicle) şi a snowmobilelor este încă foarte puţin dezvoltat în România în comparaţie cu ţările din Vest. Firmele care organizează trasee sau închiriază astfel de vehicule sunt foarte puţine, însă semnele sunt încurajatoare, scrie Motoboom. Guvernul ar putea lua exemplul Canadei pentru a profita de potenţialul enorm al României, ajutându-i pe cei care vor să dezvolte acest segment.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×