Mergi la conţinut

Arhivat

Acest topic este acum arhivat şi este închis viitoarelor răspunsuri.

bikeshop

vand Caut Meserias In Diagnoza Pe Calculator Pt O Aprilia

Recommended Posts

Salut,

 

Nevasta-mea are o Aprilia Pegaso Trail din 2008, i s-a desprins un fir de la contact pe  coclauri,am legat firele direct si am repornit motocicleta, a mers fara probleme, apoi, dupa o oprire, am uitat sa mai pun cheia in contact, a dat eroare de citire cod cheie, si s-a oprit.

Acum e nu mai porneste, nu mai da scanteie, fiindca computerul de bord i-a spus ca e furata, fiind pornita fara cheie. Am cautat pe net toate solutiile, codurile etc, nu merge nimic,singura solutie este sa-i resetez eroarea direct din calculator, iar la unica reprezentanta Aprilia din Romania nu functioneaza testerul de o luna, si se pare ca va mai dura pana rezolva.

 

Caut pe un meserias in calculatoare care sa stie sa se conecteze la computerul de bord si sa reseteze eroarea asta, astfel incat sa-mi citesca iar cheile. Stiu ca mai sunt oameni care se pricep la asta. Sunt din Pitesti, insa daca e careva sigur ca stie ce face, urc mobra pe platforma si o car, oricum si la reprezentanta, tot in Bucuresti trebuie sa vin, doar ca astia ma tot amana.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×