Mergi la conţinut
green.kecske

Red Bull Romaniacs A Început. Entuziasm Şi Efort La Maxim

Recommended Posts

Peste 350 de rideri din 37 de ţări au venit la Sibiu pentru cea de a 12-a ediţie a celui mai dificil raliu hard enduro din lume. Acţiunea a început astăzi, 14 Iulie, când Bulevardul Coposu a devenit arena show-ului urban care are rolul de a stabili ordinea de start pentru prima zi de off-road.

 

21 de obstacole au fost create pentru traseul urban şi sunt dispuse de aşa manieră încât riderii nu au timp de respiro între ele. Marea surpriză este obstacolul numit Arena Platos.

 

Concurenţii nu se aşteaptă ca tunul de zapadă să fie pus în funcţiune, cred că este dispus pe traseu doar pentru a anima zona, având în vedere că deasupra bulevardului a fost amplasat şi un telescaun în care stă un schior complet echipat. Totuşi, acesta va fi pornit şi metri cubi de apă vor fi pulverizaţi asupra riderilor.

 

Echipa din jurul lui Andy Fazekas (track manager Prolog) a muncit timp de două zile pentru a transforma cele 80 de tone de piatră şi cei peste 150 de metri cubi de lemn în obstacolele care le vor testa limitele celor mai buni rideri din lume.

 

După ce o parte dintre piloţii de la clasa Gold au testat câteva obstacole în timpul conferinţei de presă, deja au ajuns la concluzia că acesta va fi un Prolog care le va consuma toate resursele, ceea ce le-a fost demonstrat astăzi.

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×