Mergi la conţinut
green.kecske

Pe Motocicletă Ca La Plajă

Recommended Posts

Este cool şi sexy să-ți arăți fundul de pe o motocicletă, ştim, pentru că ai ce arăta. Dar în ce lume este o idee bună să te urci pe motocicletă fără altă protecție decât casca? Şi în ce lume motociclistul îşi lasă/încurajează pasagerele să facă asta?

 

post-41220-0-44814200-1436970402_thumb.j post-41220-0-92464700-1436970402_thumb.j

 

În caz de accident, iar accidente moto ştim cu toţii cu ce frecvenţă se produc, casca îți protejează capul, dar de restul corpului nu-ți pasă? Ca femeie, mai ales una mândră de el, nu te interesează deloc ce s-ar putea întâmpla cu el?

 

Am văzut că e la modă să se poarte prin trafic doar cască, de parcă asta e tot ce-ar conta, iar gâtul, coloana vertebrală, coastele, genunchii și coatele, splina, ficatul, inima și restul organelor cruciale nu sunt în vreun pericol.

 

Este ca și cum un soldat s-ar duce la război protejat doar de cască și ar gândi că, dacă e să-l împuște inamicul, sigur îl va împușca în cap și deci este în siguranță.

 

Mă întreb dacă femeile astea din fotografie (şi toate celelalte care se "echipează" aşa) realizează că, în cazul unei căzături ușoare, rămân fără piele pe mâini și picioare de la frecarea cu asfaltul și nu vor mai avea ce să arate altora în afară de cicatrici urâte. Pantalonașii aceia nu le apără nici măcar de soare.

 

Nu înţelegeţi greşit! Şi eu sunt motociclistă, deci femeie care merge pe motocicletă. Uneori merg şi ca pasager. Şi nu mi se pare deloc că un echipament adecvat te face mai puţin sexy. Ba chiar din contră!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

in Romania in general legile nu sunt respectate, in cazul de fatza legea este respectata, iar pasagerele NEoparite  :))))

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×