Flipper 0 Adaugat pe 17 Decembrie, 2005 Modelul motocicletei: GSXR 750 W An de fabricatie: 1993 Capacitate cilindrica: 750 Putere: 120 Nr. de Kilometri: 45.000 Situatia actelor: inmatriculata PF Starea motocicletei: buna Culoare: albastru (aerograf) PRET: 2800 Oras: BUCURESTI Persoana de contact / nr. de telefon: 0721.159.573 Alte detalii... consumabile schimbate, lant uzura 50%, oglinzi si semnalizatoare imitatie carbon... etc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bobbytza 0 Adaugat pe 18 Decembrie, 2005 Modelul motocicletei: GSXR 750 W An de fabricatie: 1993 Capacitate cilindrica: 750 Putere: 120 Nr. de Kilometri: 45.000 Situatia actelor: inmatriculata PF Starea motocicletei: buna Culoare: albastru (aerograf) PRET: 2800 Oras: BUCURESTI Persoana de contact / nr. de telefon: 0721.159.573 Alte detalii... consumabile schimbate, lant uzura 50%, oglinzi si semnalizatoare imitatie carbon... etc <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Flipper 0 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 2400 scuze dar atat eeeeeee? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete public enemy nr. one Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 Dupa ce ai cazut n-ai mai carenat-o. Ai facut-o neked. Ai fost foarte destept. Eu dupa ce am cazut am reparat carenele, si acum ma gandesc sa o fac neked. Dar banii...nu o sa-i mai scot pe lumea asta! Sfat: - dupa cazatura ( daca aveti motor mai vechiut, sau vechi),nu reparati carenele!!!!!!!!!!!!! motoru, neked e cel mai frumos!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Flipper 0 Adaugat pe 21 Decembrie, 2005 Dupa ce ai cazut n-ai mai carenat-o. Ai facut-o neked. Ai fost foarte destept. Eu dupa ce am cazut am reparat carenele, si acum ma gandesc sa o fac neked. Dar banii...nu o sa-i mai scot pe lumea asta! Sfat: - dupa cazatura ( daca aveti motor mai vechiut, sau vechi),nu reparati carenele!!!!!!!!!!!!! motoru, neked e cel mai frumos!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adi_balbi 0 Adaugat pe 23 Decembrie, 2005 am avut io un gixxer750 cu guma pe spate de 190/55 17 deci...........merge mishto motoru BAFTA la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Flipper 0 Adaugat pe 23 Decembrie, 2005 MULTUMESC FRUMOS PT INFORMATIE! Bafta multa si CRACIUN FERICIT!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete public enemy nr. one Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 :flipper -vreau si eu sa o "tunez" pe a mea. - de unde ti-ai luat far, semnale, oglinzi ???? - cat te-au costat? - Ajuta-ma si pe mine, da-mi furnizorul tau! Sunt Baiat serios! Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
^RR^ 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 combinatzie cu ford focus 2001 faci are motor 1.8 tdi adus din germania, diferentza o discutam , relatzii la telefon 0720666605 sau yzfseverius@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Flipper 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 Multumesc pt oferta dar din pacate refuz! Eu sunt modest, tot de doua roti raman! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
szilard 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 Dupa ce ai cazut n-ai mai carenat-o. Ai facut-o neked. Ai fost foarte destept. Eu dupa ce am cazut am reparat carenele, si acum ma gandesc sa o fac neked. Dar banii...nu o sa-i mai scot pe lumea asta! Sfat: - dupa cazatura ( daca aveti motor mai vechiut, sau vechi),nu reparati carenele!!!!!!!!!!!!! motoru, neked e cel mai frumos!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri