Mergi la conţinut
green.kecske

Robert Muresan, Impresionează Din Nou Pe O Căldură Infernală

Recommended Posts

Supranumit "extraterestrul dintre motociclişti" de fanii de pe Motor Park România, Robert Mureşan, impresionează din nou pe o căldură infernală, făcând totul să pară o joacă.

 

post-41220-0-12185700-1437499329_thumb.j

 

Cu peste 50°C la pistă şi cu probleme de cutie, Robert doboară încă din antrenamentele libere recordul de circuit, care ii aparţinea din etapa I.

 

Astfel deja se anunţă un adevărat spectacol pe circuit. Aşa cum a promis, "dacă am intrat în horă, atunci jucam până la capăt", Robi domină toate antranamentele, calificările unde din nou îşi doboară recordul de circuit, precum şi sesiunea de warm-up.

 

Plecat din grilă de pe poziţia 1, Robert se desprinde detaşat şi încă din turul 2, coboară la 1:24.619, nou record al circuitului spre deliciul organizatorilor, care trebuie să modifice pentru a treia oară în acest week-end peretele supranumit "Hall of Fame Circuit Records" şi termină relaxat pe prima poziţie cu peste 11 secunde în

faţa lui Cazacu, fiind temperat de echipă.

 

post-41220-0-21464500-1437499328_thumb.j

 

Robi: "Nu aş putea să spun că a fost o cursă uşoară din perspectiva problemelor cu care ne-am confruntat, nu am reuşit să avem seturile de pneuri noi necesare şi o defecţiune a cutiei de viteze ne-a ţinut pe loc. M-am simţit bine pe circuit şi o să coborâm şi mai mult timpul pe tur cu siguranţă. Mulţumesc mult prietenilor care m-au ajutat să ajung la această etapă şi care şi-au asumat şi rolul de mecanici. Este o plăcere să concurezi acasă şi un bun antrenament pentru Stock1000."

 

Pilotul Proiectului Motorsport Race Management punctează maxim din nou şi adună 50 de puncte din cele 50 posibile. Totodata, cu Campionatul Naţional Românesc, s-a disputat şi Campionatul Naţional Italian, unde mai tânărul Luigi Morciano, pilot Motorsport

Race Management care aleargă în cadrul echipei ELLAN VANNIN MOTORSPORT pe o MV Agusta F3, a făcut o figură frumoasă la clasa Supersport.

 

post-41220-0-94538600-1437499329_thumb.j

 

Pe legendarul circuit de la Imola, Luigi a fost condus de ghinion în etapa a 7-a, unde în timpul cursei o avarie a motocicletei la sistemul de răcire a condus la oprirea motorului pentru a se evita calarea şi am fost nevoiţi să abandonăm.

 

În cea de-a doua cursă, Luigi plecat de pe poziţia 21 a grilei, a fost angrenat în mare bătaie cu celebrii piloţi de la clasa sa şi termină pe locul 13, adunând încă 3 puncte. Astfel, Luigi acumulează 12 puncte şi ocupă poziţia 21 în campionat.

 

Luigi: "M-am simţit foarte bine pe acest traseu care este nou pentru mine, am primit informaţii foarte utile de la Roby, care a făcut un loc 8 aici şi declar cu mâna pe inimă că este un traseu pe care îl ador. Îmi pare rău de ghinionul din prima etapă a week-endului, echipa face eforturi să îmi pună la dispoziţie un material foarte competitiv şi le mulţumesc. Mulţumesc fanilor din România care m-au urmărit şi mi-au lăsat mesaje, o să continuăm să generăm rezultate din ce în ce mai bune. Ne vedem pe 555 l din nou la Mugello.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×