Mergi la conţinut
bikeshop

Accident Pe Bulevardul Magheru

Recommended Posts

Salutare. 

Marti noapte a avut loc un accident pe bulevardul Magheru, intre intersectile  bulevardului cu Galeriile Orizont si Maria Rosetti.

Circulam cu motocicleta pe mijlocul  benzii  I, avand o viteza modica ( aproximativ 60-70 km/h ), cand la un moment dat ochisorul meu stang  a observat pe banda II o masina  de culoare aramie ( posibil marca BMW ) ce mergea in paralel cu mine. In apropierea intersectiei cu Galeriile Orizont, tot cu ochisorul meu stang am vazut cum acesta trage usor de volan spre partea din stanga a benzii pe care mergea, apoi imediat dupa ce am trecut de semafor ( 3-4 metri ) a tras brusc dreapta de volan ( desigur fara semnal ) si a intrat fix in mine! ( aceasta conducere agresiva poate fi urmare a filmului Fast and Furious 7 ) De asemenea, si eu am acrosat pamantul cu capatana in prima faza apoi cu toata motocicleta pe partea stanga, roata din spate a atins bordura obligandu-ma sa fac o rotire de 360 de grade si un salt peste motocicleta dupa ce am reusit sa-mi scot piciorul de dedesubt. ( In termeni avansati, am executat un facial la asfalt, un soc bordurial in zona dorsala, o priveliste 360 asupra soselei urmata de o Tsukahara finalizata perfect )

M-am ridicat foarte repede de jos dupa cativa zeci de metri de alunecare, deoarece am avut impresica ca masina ce era in spatele meu nu franeaza si vine peste mine. 

Idiotul care m-a lovit nu a avut bunul simt de a opri, fapt pentru care, la urmatoarea intersectie ( semaforul rosu ) a facut dreapta pe Maria Rosetti si dus a fost. 

 

Acum, intrebare de o bere : Stie cineva daca exista camere sau webcam-uri instalate in acea zona si care ar fi putut surprins accidentul ?  ( Sa facem exceptie de cele instalate deasupra semafoarelor la care au acces numai organele ) Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Doamne-fereste! Bine ca ai scapat intreg! Idioti mai sunt unii soferi, mai ales cocalarii cu BMW (marea majoritatea a posesorilor de BMW asa sunt catalogati). Ala ar trebui identificat, facut pieton pentru tot restul vietii si dat in judecata, fara drept de apel.

 

Ride safe!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Camere pe Magheru sunt mai dese ca oriunde.. numai să vrei să mergi pâna la capat. Oricum, a trecut ceva timp de atunci, ai făcut ceva?

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

I was searching for this news because I want to know what was happening in Magheru Boulevard. But not right now because I am busy reading an article about "what is games.lol". Do you know that website? Personally, it is my first time to heard about it, then I surf it online and found out it is a gaming website. All the games that they are featuring are free. By the way, do you like BTS boy band group? If you are check out this https://www.emulatorpc.com/blog/bts-world-tips-being-good-manager/.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×