Mergi la conţinut
green.kecske

planificare Gata Oricând De Plecare?

Recommended Posts

Călătorii neprevăzute pot apărea oricând, iar tu trebuie să fii pregătit de plecare, pentru că altfel poţi rata experienţe de care îţi va părea rău. Prin a fi pregătit nu ne referim la bani, ci la ce lucruri indispensabile în călătorii trebuie să ai în casă şi să le ştii întotdeauna locul, pentru a le împacheta repede.

 

post-41220-0-34948500-1437820900_thumb.j

 

Lanternă

 

Chiar dacă crezi că nu vei avea niciodată de ea, să ştii că de cele mai multe ori vei simţi nevoia unei surse de lumină.

 

Costum de ploaie

 

Un costum de ploaie e foarte util dacă echipamentul tău nu este impermeabil. Şi cu siguranţă nu este în totalitate. Poate doar dacă este de piele.

 

Trusă de prim ajutor

 

Legislaţia impune ca aceasta să existe în dotarea oricărui vehicul, dar, să fim serioşi, câţi motociclişti o au în permanenţă asupra lor? Aceasta nu trebuie să lipsească din bagajul nimănui, indiferent că este o plimbare de o zi sau de câteva luni!

 

Sacul de dormit

 

Chiar dacă nu-mi trebuie întotdeauna, sacul meu e mereu pregătit. Chiar dacă nu ai de gând să "te cazezi" la cort şi stai la hotel, motel etc., sacul de dormit este întotdeauna util. Uneori nu ştii ce temperaturi te aşteaptă, chiar şi într-o cameră de pensiune.

 

Telefonul mobil

 

Sunt câteva lucruri de bază care ne interesează la un telefon mobil atunci când plecăm la drum: să ţină bateria cât mai mult, să putem intra pe internet cât mai uşor și să facem fotografii decente, pe care să le putem trimite pe email sau să le încărcăm pe Facebook, Twitter şi, evident, pe Pro-Bike, prin aplicaţia TapaTalk!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×