Zak 0 Adaugat pe 19 Decembrie, 2005 Modelul motocicletei: Aprilia RS 125 An de fabricatie: 2005 Capacitate cilindrica: 125 cc Putere: 32 HP Nr. de Kilometri: 8000 Starea motocicletei: Foarte buna PRET: 3200 Euro Oras: Braila nr. de telefon: 0745022203 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TnT Biker 0 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 o cagiva mito nu tear interesa? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 Care este culoarea orginala a motorului? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cataaa 3 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 alb, dar banuiesc ca a fost lovita si vopsita, nu stiu de ce dar cred ca banuiesc bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Knosmin 1 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 100 % alba .. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vali22 9 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 Scump domne , scump ..... halatu , halatu cat e HALATU Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
TnT Biker 0 Adaugat pe 20 Decembrie, 2005 cataa si eu sunt de aceeasi parere cu tine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cataaa 3 Adaugat pe 21 Decembrie, 2005 Scump domne , scump ..... halatu , halatu cat e HALATU <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zak 0 Adaugat pe 22 Decembrie, 2005 Culoarea initiala: alba . Am picat cu ea de 2 ori si s-au zgariat carenele. Deasta am vopsit-o .Acum nu mai are nici o zgarietura.Motorul nu a patit nimic. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cataaa 3 Adaugat pe 23 Decembrie, 2005 mai bine i le faceai albe.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 e foarte normal sa cazi cu ia si motoru e foarte frumos asa cum e. bafta la vanzare!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
puya123123 1 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 si totusi cam ieftin pt 2005..sigur nu are nimic motoru? :)... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 e foarte normal sa cazi cu ia si motoru e foarte frumos asa cum e. bafta la vanzare!! daa,foarte normal.... prefer sa fiu anormal Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 da frate reverse e cel mai tare pe motor de 50cc nu mai te crede ma asa tare ce sa cazi tu la 80 viteza maxima care o prinzi asa ca stai dreaq calm nu te mai ambala lasa motoru sa se ambaleze el nu tu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misteroctavs 0 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 daca e 2005 atunci nu e scumpa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 da frate reverse e cel mai tare pe motor de 50cc nu mai te crede ma asa tare ce sa cazi tu la 80 viteza maxima care o prinzi asa ca stai dreaq calm nu te mai ambala lasa motoru sa se ambaleze el nu tu Sari pe burta ca asa e normal ..chiar f. normal ... Rossi iarta`ma ca mi`am permis sa vb cu tine..... ...nici nu stiu cum am putut ZEULEE !!! ....sa ma cauti prin primavara... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 27 Decembrie, 2005 bai reverse fraiere o sa te caut in primavara sa vedem esti chiar asa tare cum te crezi io cred ca esti dus cu pluta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Costy_Clipcea 0 Adaugat pe 28 Decembrie, 2005 Ooooo sau incins spiritele::)) Ce aveti ma vo cautati de Revelion... @reverse bagai din talent: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 28 Decembrie, 2005 Ooooo sau incins spiritele::)) Ce aveti ma vo cautati de Revelion... @reverse bagai din talent: Nu`i mai zic mha nimica,stricam aiurea anuntul omului de aici....+ ca m`am plictisit de dastea...Hai sarbatori fericite la toti,va doresc un an nou cat mai bun si fara evenimente.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ApriliaSr 2 Adaugat pe 28 Decembrie, 2005 makr ii pui si tu niste stickere ca e cam chioara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 28 Decembrie, 2005 vezi ma reverse ca ti-ai mai revenit:Dsarbatori fericite la toti si fara cazaturi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri