Mergi la conţinut
green.kecske

Motocicleta Bmw A Poliţiştilor Ieşeni Prinde Păienjeni În Garaj, În Loc De 240 Km/h

Recommended Posts

Motocicleta BMW din dotarea Serviciului Rutier zace în garaj de mai multe săptămâni, din cauza unei defecţiuni. Potrivit poliţiştilor din cadrul Serviciului, piesa de care depinde funcţionarea acesteia urmează să fie cumpărată, dar procedura durează extraordinar de mult.

 

post-41220-0-28190300-1439321797_thumb.j

 

Motocicleta a intrat în dotarea poliţiei ieşene în anul 2004 şi este condusă pe rând, de doi poliţişti. Cei de la Rutieră nu ştiu când vor repune pe roţi „motorul“. „Nu este avariată, are doar o defecţiune. Vara aceasta a funcţionat, dar acum stă în garaj. Cei de la Logistică se ocupă de defecţiune. Nu ştiu când va fi trimisă din nou la stradă“, spune comisarul şef Dragoş Moisuc, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

 

Mai exact, motocicleta care poate atinge 240 km/h, trebuie să „alerge“ pe drumul european, unde se circulă cu viteze mari.

 

Potrivit unor şefi din cadrul Poliţiei, în curând, tot în cadrul acestei structuri va fi adusă încă o motocicletă, nouă. „Va fi adusă în curând. Ne-a fost repartizată de la Bucureşti. Nu ştim deocamdată ce model, dar va fi în curând adusă la noi“, au spus şefii poliţiei ieşene. Actuala motocicletă este văzută arareori prin trafic, deoarece numai doi poliţişti o pot conduce. Când unul dintre aceştia este în concediu, motorul stă în garaj.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×