Mergi la conţinut
green.kecske

Dispozitivul Care Poate Schimba Totul În Călătoriile Cu Motocicleta

Recommended Posts

Una dintre cele mai mari probleme ale motocicliştilor este dată de lipsa siguranţei în trafic. Ei nu beneficiază de aceleaşi dotări tehnice ca şoferii, însă o noua invenţie promite să schimbe această situaţie.

post-41220-0-70384100-1439324333_thumb.j

Whistler WHL-80 Helmet Safety Light constă într-un afişaj de opt leduri autoadeziv, care se montează pe orice cască de motociclist, cu un transmiţător fără fir şi se conectează la sistemele motocicletei.

Oferintd un plus de vizibilitate în trafic, cei din spate pot vedea luminile aprinse pe casca lui atunci când acesta frânează sau semnalizează schimbarea direcţiei de mers.

Invenţia e alimentată de o baterie reîncărcabilă, ea fiind dotată şi cu un cablu USB folosit tocmai în acest scop. Ledurile respective se montează uşor, iar utilitatea dispozitivului poate fi uriaşă atât pentru motociclişti, cât şi pentru şoferii din trafic cărora le este de multe ori greu să anticipeze mişcările acestora.

Mulţi şoferi care sunt implicaţi în accidente se plâng că pur şi simplu nu îi văd pe motociclişti până în momentul impactului.

Aceste leduri le-ar oferi motocicliştilor o siguranţă mai mare, similară celei pe care inventarea stopului pe frână a adus-o pentru şoferi. Preţul fixat de producător este de aproximativ 73 de Euro.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×