Mergi la conţinut
Moto Lady

motocicliste Carte Pentru Motocicliste

Recommended Posts

Bună fetelor,

 

Am ținut cont de feedback-ul primit la prima ediție a cărții "Moto Lady" și am scos pe piață ediția a 2-a. E la vânzare de vreo două zile și deja a fost foarte bine primită. Ca de exemplu, doar azi am facut 5 livrări, am primit zeci de like-uri, câteva share-uri și au fost câteva persoane necunoscute care s-au oferit să mă ajute cu promovarea ei. 

 

Curioasă despre ce e vorba?

 

Cartea se adresează tuturor femeilor ce merg pe motocicletă, indiferent de experiență. Pentru cele care nu mă cred, am un quiz . Am scris-o astfel încât să le ofere independență fetelor, nu să umble doar cu iubi după ele. "Moto Lady" e împărțită gospodărește pe capitole, după cum urmează:

 • Primul capitol e despre soluții la tot felul de mici probleme cu care m-am confruntat (închipuiți-vă că am adus pește din Grecia, pe motor, l-am mâncat trei persoane și n-am vizitat niciunul spitalul).
 • Al doilea capitol ia la scuturat echipamentele moto cu toate detaliile lor tehnice. Deși e despre echipamente, capitolul ăsta vă va convinge să conduceți mai cu grijă.
 • Al treilea capitol este despre mecanica pentru începători. Concret, vă învăț  cum să vă întrețineți motocicletele fără mecanic și vă povestesc chestii de bază pentru a putea susține o discuție inteligentă despre motoare.
 • Al patrulea capitol este bazat pe cursurile de la facultate și metodele mele de a scăpa de pastile. Prezintă strict situațiile în care o motociclistă are nevoie de cunoștințe medicale: după un accident, un diagnostic, înainte de a face o analiză, când o doare ceva și e departe de orice ajutor medical etc.

 

 • Capitolele cinci și șase sunt bârfă pură: discutăm despre motociclistele care au făcut sau fac acum istorie. Cele din trecut aveau un dor de ducă incredibil, așa că sunt bune ca inspirație. Am scris capitolul cinci înainte să plec în Grecia cu motorul, la puțin timp după ce văzusem pe net că aș avea de trecut prin niște intersecții în formă de floare (specifice autostrăzilor). M-am cam speriat un pic de ele, dar apoi m-am gândit „alea două și-au refăcut motorul printre lei și eu nu pot să-i vin de hac unei intersecții care nici măcar nu mișcă?”.
 • Capitolul șapte e scurt, ce-i drept, dar vă învață cum să vă cumpărați consumabile ieftine și bune.
 • Capitolele opt și nouă conțin impresii și povestiri din drumurile mele prin țară. 
 • Zecele e preferatul bărbaților, că acolo se găsesc rețete de mâncare bună de luat la drum.

 

 • Capitolul 11 este rezultatul tuturor experimentelor făcute în încercarea de a arăta omenește la destinație. Are tot ce vreți despre frumusețe: coafuri, machiaje, haine, manichiură... tot. 
 • Fiindcă nu-mi place să las oamenii să poftească, în micuțul și ultimul capitol 12 sunt multe multe surse de informații pentru cele care vor să se documenteze mai mult. Evident, sursele sunt puse pe căprării, ca fiecare să-și aleagă ce-i place. 

Comand-o acum printr-un mail la iovita_andreea@yahoo.com sau suna la 0769 677 221. 

post-30697-0-82550400-1439835428_thumb.j

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


 • Recent activi   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×