Mergi la conţinut
Adrian Vils

vand Geci Si Veste Moto Cu Airbag Hit Air- Calitate Japoneza

Recommended Posts

Gama de geci si veste moto cu airbag de la Hit-Air, expresie a maiestriei japoneze in materie de siguranta moto, protejeaza mii de motociclisti din intreaga lume, de la politia japoneza, spaniola, jandarmeria franceza pana la pilotii de circuit, amatori sau profesionisti.

Protectii-Moto.ro in calitate de distribuitor exclusiv in Romania al echipamentelor moto de protectie Hit-Air, vine cu o noua abordare in ceea ce priveste protectia motociclistilor, fiind bine stiut faptul ca echipamentele traditionale de protectie nu confera un grad sporit de protectie pentru zona gatului, a spatelui, zona lombara sau a toracelui.

Gama de geci si veste moto cu airbag de la HIt-Air, asigura protectie sporita motociclistilor.

Echipamentele moto cu airbag Hit-Air, produse de ultima generatie in materie de protectie moto, va limiteaza expunerea la pericolele ce apar in cazul unor accidente de motocicleta. Adesea, va pot salva viata.

Capture.thumb.JPG.995a4c752f2e624fa5ed4c

Progresele tehnologice în ceea ce priveste design-ul si performantele motocicletelor au depăşit cu mult abilităţile motociclistilor de a fi in total control si de de a profita pe deplin de capabilitatile motocicletei. Statisticile arata ca acest motiv este unul dintre motivele pentru care vedem o creştere accentuată a accidentelor de motocicleta.
Gama de geci si veste moto cu airbag Hit Air va ofera un superb melanj intre standardele inalte de siguranta moto, maiestria tipic japoneza in ceea ce priveste calitatea produselor si designul atractiv.

Cu gecile si vestele moto Hit-Air veti avea materiale textile de calitate superioara, protectii soft sau dure, precum si un sistem avansat de airbag, menit sa sa va asigure protectie sporita si pentru gat, spate, solduri, zona lombara si torace.

1.thumb.JPG.ac0c0650f83763b72cedc501ea61

Ideea de a folosi un tip de "air bag" pentru echipamentele moto exista de ceva timp in lumea cercetatorilor de profil si a comunitatii moto. Cu toate acestea, primele versiuni au fost prea calduroase, grele, voluminoase şi neatractive. Producatorii echipamentelor moto de protectie de la compania japoneza Hit-Air au reusit nu numai sa imbunatateasca design-ul gamei de geci si veste moto dar au reusit sa adauge si protectii avansate pentru gat, spate, solduri si torace si de asemenea, sa le faca incredibil de frumoase.

Un nou concept in materie de echipamente moto

In caz de urgenta, gecile si vestele moto cu airbag Hit Air functioneaza exact ca o vesta de salvare. Pentru a asigura un maxim de eficienta in folosirea echipamentelor moto de protectie Hit-Air, va rugam sa alocati cateva minute pentru a va familiariza cu modul corect de folosire a acestora.

Mai multe informaţii despre acest tip de echipamente:

562fe18a487a8_tehnichitair.thumb.jpg.a32

Această combinaţie de stil si functionalitate face ca produsele Hit-Air sa fie cele mai bune sisteme de protectie ale motociclistilor, existente pe piaţa de profil.

classifieds-44437-0-26839400-1438339776.jpg

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×