Mergi la conţinut

race report Brno 2015


rosbk

Recommended Posts

Brno - Race report 2015

 

Dupa un weekend canicular, cel putin pentru clima cu care sunt obisnuiti sportivii la Brno, Catalin

Cazacu reuseste sa isi adjudece a 4- victorie in Dunlop Romanian Superbike 2015. Ionut Mistode s-a prezentat refacut dupa accidentarea petrecuta cu o luna in urma in care suferise cateva fracturi. Mistode reuseste sa se claseze in calificari la mai putin de 0,1 secunde in spatele lui Cazacu dar in cursa nu reuseste un start bun, intre cei doi se interpun alti doi piloti straini si Mistode trece greu de ei, nemaiputind sa ii puna probleme lui Cazacu desi pe finalul cursei se apropie de acesta. Iosif Ureche este marele perdant al etapei, el fiind nevoit sa paraseasca pista dupa numai 3 tururi parcurse datorita unei probleme tehnice care a dus si la o cazatura. Cosmin Costescu paraseste si el cursa dupa numai cateva tururi tot din cauza unei probleme tehnice.

Barda Gal termina pe pozitia a 3-a in ce-a mai puternica clasa din competitie, SUPERBIKE CHALLENGE powered by TIRIAC ENERGY.

In clasamentul romanilor Razvan Ponoran il invinge pe coechipierul sau, Alex Szekely si pe Razvan Filipeanu, toti 3 pilotii aflati intr-o crestere de forma sportiva.

La clasa Supersport Alin Nasaudeanu iese invingator in fata lui Titus Cun care revenise la aceasta etapa in campionat, dar care a fost nevoit si el sa abandoneze dupa ce a fost la conducerea cursei pentru 3 tururi. Pe pozitia a doua a venit Aron Romocea, cu un timp pe tur mai bun dar i-au lipsit in final 2 secunde pentru a ii reveni victoria. Pe 3 a terminat Pap Bela  urmat si el indeaproape de Dean Gopher, Eduard Socaci si Silviu Simut.

 

La clasele debutantilor, desfasurate cu 2 zile inainte de etapa avansatilor, vremea nu a fost la fel de prielnica, in prima zi de antrenamente pilotii avand parte de ploaie. Cursa s-au desfasurat pe asfalt uscat si a reunit toti pilotii debutanti. Clasamentul clasei  Dunlop Rookies 1000 a fost  Stefan Marinescu, George Cibu Mihai Iuliu, Ciprian Trifan, Guy Harel , Laurentiu Stoiculescu.

Adian Petrovici castiga la Dunlop Rookies 600 si se distanteaza in clasament de Dean Gopher. Horia poradici termina pe pozitia a 3-a urmat de Kobi Abibul Mark Shiveidel, Alexandru Cruceanu, Septimiu Popa.

 

 

Vezi sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...