Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport Next Round Pannoniaring

Recommended Posts

 

fb1-pannonia_site.jpg

S-a intrat in linie dreapta pentru urmatoarea etapa, Panoniaring - Ungaria. 22-25 mai 2015!

In acest an s-a decis ca debutantii sa beneficieze de 4 zile , o zi in plus de antrenament pentru a putea invata circuitul bine inainte sa intre in cursa.   Cursele Debutantilor vor fi organizate luni 25 mai iar cele ale avansatilor pe data de 24 mai. Avansatii vor putea ramane si ei pentru antrenamente pentru toate cele 4 zile.

Pannonia ramane in calendarul Dunlop Romanian Superbike 2015 cu cea mai tehnica configuratie.  Circuitul are o lungime de 4740 m, o linie dreapta nu foarte lunga, de 700m,  dar o viteza medie destul de mare.  Pannoniaring ramane un circuit iubit sau nedorit de piloti, nu prea exista cale de misloc.

Catalin Cazacu a castigat in 2014,  best lap 1.58, intr-o cursa dificila in care pista nu se uscase complet si o parte mare din virajul 3 fusese  plina de ulei in urma unei explozii de motor in warmup. Mistode a terminat pe 2 iar Barda Gal din Israel pe 3.

In acest an se anunta o lupta mai mare, pentru ca timisoreanul Catalin Cazacu vrea sa-si pastreze titlul, Ionut Mistode cu noaua echipa ASL Racing vrea sa-si ia revansa,  in ecuatie intra si Iosif Ureche, Cosmin Costescu, Barda Gal care vor complica lucrurile dar si poate pentru ca din acest sezon clasa Superbike Chalenge va fi premiata de catre Energy Tiriac - Produse Petroliere cu premii in combustibil.

 

 

 

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×