Mergi la conţinut
green.kecske

motociclisti Vorbe de duh. Născuţi să fim motociclişti

Recommended Posts

Se zice că de fiecare dată când ne urcăm pe şaua motocicletei, împreună cu noi se urcă îngeri şi diavoli. Reprezentăm acel dualism ce transformă acest mod de viaţă într-un şir de emoţii atât de puternice, încât fac inima să alerge frenetic.

12000900_956633334393691_189630643526999

Diavoli care ne întorc încheietura mâinii, de multe ori exagerând atât de iraţional, încât adrenalina îţi ajunge direct în creier, lăsându-te interminabile minute cu sufletul la gură. Şi îngeri care, cu aspectul şi vocea celor care nu mai sunt printre noi, îndeamnă la prudenţă.

Da, e adevărat că pe motocicletă se moare, dar la fel se poate şi în maşină. Se poate întâmpla oricăruia dintre noi. Cădem, ne lovim, ne accidentăm… întâmplări care fac parte din experienţa unică de motociclist şi care se transformă în amintiri extraordinare, în momente unice, care fac să iasă soarele chiar şi într-o zi ploioasă şi rece de Noiembrie.

Întrebaţi-ne pe fiecare dintre noi ce am deveni daca într-o zi ar trebui să renunţăm la această pasiune. Pregătiţi-vă să auziţi urletul tăcerii, să vedeţi în ochii noştri privirea unui marinar constrâns să stea la mal, cu faţa la mare, sau a unui pilot rămas fără aripi, care zăreşte în fiecare zi cerul.

Cu motocicleta se moare, este adevărat, însă nu există un mod mai bun de a trăi timpul care ne este dat. Şi dacă încă nu aţi înţeles nimic, atunci lăsaţi-o baltă, n-o să înţelegeţi niciodată!

Însă dacă într-o zi vă veţi plimba cu familia în maşină şi din întâmplare întâlniţi un motociclist şi veţi vedea cum fiul vostru îl salută cu ochii luminoşi şi plini de entuziasm, aţi renunţa să-l înţelegeţi şi pe el?

El, cu a sa inocenţă vede în noi acea scânteie pe care voi nu o puteţi vedea. Şi dacă motociclistul îi va răspunde la salut, nu e nimic straniu. Îngerii de pe pământ se salută mereu între ei, dar cine a pierdut aripile curajului şi aventurii nu-şi aminteşte…

Asta suntem noi, motocicliştii: stranii şi fermecătoare esenţe ale vieţii!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×