Mergi la conţinut
green.kecske

articole Cel mai mic motor RC din lume

Recommended Posts

În ritmul în care această lume evoluează, vedem că totul este din ce în ce mai mic. De la device-uri, până la tehnologia utilizată în industria auto-moto, totul pare că tinde să ocupe cât mai puţin spaţiu.

Astăzi, acest "trend" continuă, aducându-ni-l pe acest tip, care a creeat cel mai mic motor teleghidat existent. Ronald Valentine nu este la primul motor minuscul creat, acesta punând mare accent pe detalii.

Vezi filmuleţele de mai jos, unde vei descoperi cât de mici sunt aceste motoare şi câtă muncă a fost depusă pentru realizarea lor:

 

Editat de green.kecske

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Un pic eronata informatia. Ceea ce vedem acolo este un motor de aeromodel. Este un motor cu metanol.Este unmotor foarte simplu,de aceea poate fi miniaturizat. Nu are nimic electronica in el, nici macar electrica. Asadar e cam un pic impropriu spus "motor teleghidat". Un astfel de motor pentru a fi actionat are nevoue de niste servomecanisme. Acum ceva ani m-am jucat cu astfel de motorase (ma rog un pic mai mari). Corect ar fi "motor pentru aeromodele sau automodele radiocomandate".

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×