ionutzvasilescu 0 Adaugat pe 26 Decembrie, 2005 Shoei Z-One RUN TC2 marimea . 61/62 binenteles nou/noutza ! MODEL T C - 2 ATENTIE : casca corespunde marimii XL si nu XXL ! pt info suplimentare :http://www.parra.it/listino/scheda_access.asp?ID=6 pretzul meu : 350 eur - cash and carry ! La Multi Ani ionutz Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Brutt_r1 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 Shoei Z-One RUN TC2 marimea . 61/62 binenteles nou/noutza ! MODEL T C - 2 ATENTIE : casca corespunde marimii XL si nu XXL ! pt info suplimentare :http://www.parra.it/listino/scheda_access.asp?ID=6 pretzul meu : 350 eur - cash and carry ! La Multi Ani ionutz <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ionutzvasilescu 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 as vrea si eu o casca shoei x spirit kiyonari tc 1 marimea m cam cit ar fi si in cit timp.multumesc. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Brutt_r1 0 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 salutare, hmmmm....n-ai gusturi rele dle... da te previn, e o casca din liga superioara cu un pretz de mag de cca 800 eur ! bafta ionutz <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ionutzvasilescu 0 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 multumesc pt raspuns.eu am cumparat-o deja din America,de fapt mi-a cumparat-o un prieten cu doar 600 usd dar acum nu prea stiu cum sa o aduc acasa cit mai ieftin ca dhl-ul mi-a cerut 120 usd.salutare si bafta la vinzari. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Brutt_r1 0 Adaugat pe 29 Ianuarie, 2006 salve prietene, iti dau conditiile mele de la fedex , e mai ieftinutz ! bafta ionutz <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ionutzvasilescu 0 Adaugat pe 29 Ianuarie, 2006 astept.multumesc anticipat. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri