Mergi la conţinut
green.kecske

articole Harley Davidson Ice Racing. Show pe gheaţă, că tot vine iarna

Recommended Posts

La sfârşitul lui Ianuarie anul trecut, Harley-Davidson Street a "spart gheaţa" la X Games Aspen. Iată un video cu o scurtă prezentare. Ar trebui să fie cursele pe gheaţă un sport premiat?

563905d9bfaac_maxresdefault(2).thumb.jpg

Cea mai tare motocicletă nouă din lume a călcat gheaţa pe 23 Ianuarie la X Games Aspen. Harley-Davidson, unul dintre cei mai recenţi sponsori ai X Games, a făcut echipă cu ESPN pentru a prezenta cursele de motociclete pe gheaţă ca un sport ce merită văzut. În urma acţiunii Harley-Davidson, se va constata cu ajutorul mass-media dacă sportul este suficient de extrem penrtu următoarele evenimente de iarnă X Games.

Ochii au fost aţintiţi asupra noului Harley-Davidson Street 750, primul tip nou de motocicletă din ultimii 13 ani. Noua motocicletă va fi disponibilă la dealeri în cursul acestui an.

"Deşi Street 750 a fost proiectat să ocupe mediile urbane, accelerarea instantă, şasiul uşor şi înălţimea şeii foarte redusă, l-au făcut modelul perfect pentru orice mediu", a spus Dino Bernacchi, Director la North American Marketing Communications, Harley-Davidson Motor Company. "Am modificat mai multe motociclete Street, prin adăugarea şuruburilor de oţel în cauciucuri. Credem că fanii vor fi captivaţi de atitudinea extremă şi de show-ul pe care îl vor vedea pe gheaţă." 

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×