Mergi la conţinut
green.kecske

motorsport Primele reacții după finalul incendiar de la MotoGP

Recommended Posts

Jorge Lorenzo a cîștigat cursa de la Valencia și a cîștigat titlul mondial, la o diferență de cinci puncte față de Valentino Rossi. 

1419947680_003.jpg.bd8f254a62c10f6ffd674

Spaniolul a oferit primele declarații după ce a obținut al treilea titlul mondial în MotoGP și a vorbit despre finalul incendiar al cursei.

"A fost multă presiune în aceste zile. În ultimele tururi, cauciucul din față a fost distrus. Pe final m-am concentrat foarte tare și nu am mai văzut nimic. Nu m-a interesat nimic și nu m-am uitat pe plăcuțele cu informații. Am vrut să termin cursa.

A fost ceva incredibil. Yamaha mi-a făcut o motocicletă foarte bună și toată echipa a făcut o treabă bună. Sînt foarte mîndru. Mă bucur că am adus acest titlu mondial pentru Spania", a declarat Lorenzo.

Cu două tururi înainte de final, Marquez și Pedrosa, clasați pe locul doi și trei, au fost foarte aproape de a-l depăși pe Lorenzo. Marc Marquez a vorbit și el despre cursă.

"Jorge a plecat foarte bine și s-a distanțat de mine. Pe final m-am apropiat de el și am pregătit atacul. Eram foarte aproape, dar cînd Dani Pedrosa s-a apropiat de mine și a încercat să mă depășească, am pierdut timp și a fost decisiv. Am încercat să îl prind pe Jorge, dar nu am putut.

Locul doi nu este un mod plăcut de a termina sezonul, dar la anul voi încerca să fiu mai bun", a spus Marquez.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×